Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyKozácká, Praha - Vršovice

Kozácká, Praha - VršoviceVybaveno
Měsíční nájemné26 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Plně zařízený designerský byt s útulnou terasou s výhledem do zeleně v samém srdci Královských Vinohrad, v těsné blízkosti krásného parku Grébovka. 2.NP s výtahem. Včetně garážového stání a sklepu.

Vkusně a designově zařízený byt včetně plně vybaveného kuchyňského koutu, nádobí, příbory, sklenice, spotřebiče - vše, co budete potřebovat. Pohodlná pohovka, smart TV s plochou obrazovkou, vysokorychlostní wifi internet, myčka, lednice, pračka, spousta úložného prostoru, letiště postel včetně ložního prádla, ručníky.

Byt je umístěný v klidné ulici, pouhých 5 minut chůze od tramvajové zastávky Krymská nebo stanice metra Náměstí Míru. 15 minut chůze na Václavské náměstí. V okolí je spousta barů, restaurací a obchodů.

K dispozici v lednu, na dlouhodoby pronájem.

Preferujeme nekuřáky, pokud kouříte - kouřit na terase!

Cena včetně poplatků a garazového stání.

RK prosim nevolejte!

Fully furnished designer flat with cozy terrace overlooking quiet greenery in the heart of Vinohrady, next to the lovely Grebovka park. Second floor with lift. Includes parking place and cellar free of charge!

Tastefully designer furnished: including fully fitted kitchen, with crockery, cutlery, glasses, appliances - all you will need. Luscious sofa (convertible to large bed), flat screen smart TV, wifi internet, dishwasher, fridge-freezer, washing machine, tons of storage space, king-sized bed including bedding, towels.

The location is on a quiet street just 5 minutes walk from both the Krymska tram stop or Namesti Miru metro. 15 minutes walk to Wenceslas square. Tons of bars and restaurants in the vicinity. Shops on the street.

Available at the start of January. Long-term tenants only.

Will accept smokers if you promise to smoke on the terrace!

Weekly cleaning can be negotiated.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu261988
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.