Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 3+1 • 47 m² bez realitkyVinohradská, Praha - Strašnice

Rezervováno
Vinohradská, Praha - Strašnice
Měsíční nájemné5 500 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč
+ Vratná kauce9 000 Kč


Pronajmu nebytový prostor o velikosti cca 47 m2 s vlastní recepcí v novějším domě v ul. Vinohradská 3216/163, Praha 10. Dostupnost jen 2 min. od metra Želivského, tramvajová zastávka před domem, snadné parkování (bez zón).

Využití např. jako ateliér, kancelář, sklad, galerie, masáže, vzorkovna, školící prostor atd. Na bydlení není vhodný. Výtah přímo k prostoru (osobní + nákladní), stropy vysoké cca 2,5 m, vzduchotechnika.

Prostor je v 2. podzemním podlaží (BEZ OKEN) a je nyní rozdělen na 3 místnosti + recepci. Sádrokartonové příčky je možné po domluvě zrušit, či přesunout a udělat tak např. 1 velkou místnost. Na podlahách koberce, v největší místnosti úplně nový koberec - na fotografiích překrytý igelitem.

Možnost využití blízké nákladové rampy. Téměř stabilní teplota po celý rok s možností vytápění. Prostor je naprosto suchý, ani náznak vlhkosti. K tomuto prostoru jsou k dispozici úplně nové WC a sprchy (dámské/pánské), které se právě dokončují. WC ani sprchy NEJSOU přímo v prostoru, ale jsou o patro výš. Plocha WC a sprch není započtěna v celkové velikosti prostoru.

V prostoru je připravené zabezpečovací zařízení, které je možné aktivovat. Naprosté soukromí. U vstupu do domu je další recepce s 24 hod. ostrahou.

Nájemné 5500 Kč + 3100 Kč kompletní poplatky + skutečný odběr elektřiny. Možnost rychlého internetu. Vratná kauce 9000 Kč.

Nyní volný k okamžitému nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu262527
Dispozice3+1
Dostupné od4. 2. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha47
VybavenoNevybaveno
Podlaží-1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.