Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyUjezd, Praha - Malá Strana

Ujezd, Praha - Malá Strana
Měsíční nájemné11 000 Kč


Byt po rekonstrukci na Male Strane. Nezarizeny, ve 3. patre cihloveho domu bez vytahu. Vyhled z loznice na Petrin, obyvaci pokoj ma okna do ulice Ujezd. Nove zarizeny kuchynsky kout, vcetne mycky a pracky. Mala koupelna (pouze sprcha) se zachodem. V pokojich jsou parkety. Moznost pripojeni na satelit. Parkovani pouze na ulici pro rezidenty (nutnost zazadat o povoleni).

Depozitum: 1-mesicni najem.

Recently refurbished one bedroom apartment in Mala Strana. The apartment is unfurnished, on third floor of an old building. View at Petrin Hill from the bedroom, living room facing the street. Fully furnished kitchen corner incl. a dishwasher and a washing machine. Small bathroom (shower only) with a toilet. Wooden floors in the rooms. Possibility to install satellite TV. No lift. Parking possible only in the street (residence permit required).

Deposit: one month rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu2627
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha45
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.