Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyHořice, Vojslavice - Vojslavice nad Želivkou, Kraj Vysočina

Hořice, Vojslavice - Vojslavice nad Želivkou, Kraj Vysočina
Cena1 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 361 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt 3+1 v OV, 82 m2 , balkon 8 m, garáž, sklep, uhelna, společné prostory, zahrada.

BYT: 2 ložnice, obývací pokoj, kuchyň s velkou jídelnou, koupelna, WC, komora. Byt se nachází v 1. patře čtyřbytového domu. Původně byl byt řešen jako 4+1, ale v roce 2004 byt prošel kompletní rekonstrukcí. Zateplené stropy a boční zdi, rozvody v mědi, radiátory Korado, nová koupelna Ravak, vana+zástěna, pákové baterie, WC – Jika, voda v plastu. Plastové okna v polovině bytu. V pokojích a obývacím pokoji je plovoucí podlaha, dlažba v předsíni, v kuchyni, na WC a koupelně. Byt je možné vytápět kombinovaně: elektřinou (el. kotel Rejnok 12, zakoupený 9/2008) a nebo tuhým palivem (kotel Dakon DOR 12, 2 roky starý). Kuchyňská linka vyrobena na míru v roce 2004. V bytě zůstává i s myčkou značky Hoover, sporák kombinovaný plyn, trouba elektrická značky Mora a jídelní stůl se židlemi. Na chodbě zůstávají původní vestavěné skříně upravené při kompletní rekonstrukci. K bytu náleží garáž cca 20 m2 ,sklep cca 4 m2, uhelna (aktuálně předělaná na další úložné prostory).

ZAHRADA: cca 320 m2, v roce 2007 zřízená nová zastřešená pergola 15 m2 se zámkovou dlažbou a osvětlením, ohniště, gril, dětská houpačka, pískoviště, nové oplocení. Zahrada osázená okrasními trávami, tújemi. Vše zřízeno v hodnotě cca 200 000,- Kč. .

POLOHA: Byt se nachází v rozhraní klidné části Středočeského kraje a Vysočiny – vesnice Hořice, 75 km dálnice D1, velice dobrá dostupnost do Prahy, nájezd i sjezd z dálnice necelý km. Možnost krásných procházek k Želivské přehradě, na podzim – houbaření, v zimě – běžky.

CENA: 1.500.000,- Kč

cca 600 000,- Kč převzetí hypotéky (měsíční splátky 4.513,- Kč, 20 let), zbylá částka vyplacena v hotovosti. Při solidním a korektním jednání možná sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu26304
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha80
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.