Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 5+1 • 220 m² bez realitkyTrotina - Trotina, Královéhradecký kraj

Trotina - Trotina, Královéhradecký krajVybaveno
Cena850 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 605 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Zděná chalupa 3+1 s terasou, zahradou, stodolou a chaloupku o dvou pokojích s krbem na okraji obce Trotina. Udržovaná, část. zrekonstr. (kuch. linka, rozv. el., moderní plyn. kotel + rozvody ÚT a radiátory, el. bojler pro ohřev TUV), Celk. pl. pozemků 2398 m2, už. pl. chalupy 70 m2. IS: el. 230/380 V, studna, jímka, plyn, SatTV, top. ÚT plyn a LT TP. Patrová chalupa s část. podsklepením (pl. sklepu 16 m2), terasou (24 m2) a stodolou (už. pl. 55 m2, průjezdná 2 vraty, využívaná jako garáž). Disp. příz.: vstupní chodba 4 m2, kuchyně s kuch. linkou, plyn. sporákem a lednicí 8, m2, obýv. pokoj se vstupem na terasu francouzským oknem, do sklepa, do koupelny a schody do 1. P. a krb. kamny + jídelna 26 m2, koupelna (sprch. kout, umyv.) s WC 6 m2, vchod do stodoly ze vstupní chodby. 1. P./podkroví: průchozí ložnice 26 m2 a druhá ložnice (s kamny) 20 m2, strop podkroví zateplen. V celé chalupě je plynové topení radiátory. Voda čerpadlem ze studny, splašk. vody svedeny do jímky (11 m3). Chaloupka zděná, patrová, zaved. el., top. krbem v přízemí, celk. už. pl. 47 m2. Disp. příz.: chodba se schody do 1. patra 7 m2, společenská místnost s krbem 19 m2. 1. P./podkroví: chodba 7 m2, ložnice s podkr. skříňkami 14 m2. Za chaloupkou dřev. pergola pro posezení s venk. krbem s grilem a udírnou. Chalupa i chaloupka zařízeny nábytkem, celk. ubytov. kapacita cca 20 lidí. Zahrada rovin. a mírně svaž., se spoustou ovoc. a okras. stromy, na severní straně nedoděl. bazén. Většina pozemku oploceno (cca 1900 m2), vjezd ze silnice vraty v severní části, parkování pro více aut. Situováno na okraji malé vesnice ve velmi klidné oblasti (min. provoz, za zahradou pole), zajímavé turistické okolí se širokou škálou sport. a hobby vyžití, vzdál. Krkonoše 30 km, Praha 110 km, Hradec Králové 30 km. Kompl. obč. vybav. ve Dvoře Králové n/L. 10 km a Miletíně 2 km, na Zdobíně 1 km hostinec.

Hlavní obytná část ležící na pozemku 38/1 není zkolaudovaná, dále je nutnost připojit se na obecní vodovod - toto vše je již zohledněno v ceně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu265571
Dispozice5+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha220
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.