Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 1800 m² bez realitkyMohelno, Střítež - Střítež u Třebíče, Kraj Vysočina

Mohelno, Střítež - Střítež u Třebíče, Kraj Vysočina
Cena1 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 665 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji vesnický dvougenerační rodinný dům (bývalá zemědělská usedlost) se dvěma samostatnými vchody v centru obce Mohelno (cca 45 km od Brna západním směrem), okres Třebíč. Jedná se o zděný podsklepený přízemní dům s volným půdním prostorem pod sedlovou střechou v řadové zástavbě. Dům je připojen na veřejnou síť elektro a plynu, voda je čerpána z vlastní studny, kanalizace je svedena do vlastní žumpy. Půdorysně je dům průjezdem rozdělen na část hlavní (prostory k běžnému bydlení) a část vedlejší (výměnek), šíře domu 20,15 m, hloubka domu 9,60 m. Dům je určený k celkové rekonstrukci, lze přistavět podkroví, případně ho rozšířit do dvora. Na pozemku zahrady je možno postavit další samostatný RD, neboť celý pozemek je průjezdný ze dvou stran, jak z hlavní ulice, tak z vedlejší ulice zahradou. Vzhledem k velice výhodné poloze v obci lze objekt po rekonstrukci využít nejen pro trvalé bydlení, ale také k různým podnikatelským účelům.

K domu dále náleží:

stodola – přízemní zděný nepodsklepený objekt s volným prostorem pod sedlovou střechou, situovaný mezi dvorem a zahradou;

chlívky – jedná se o přízemní zděný nepodsklepený objekt s pultovou střechou v prostranství dvora vedle stodoly;

chlévy – přízemní zděný nepodsklepený objekt s volným půdním prostorem pod sedlovou a z části pultovou střechou v půdorysném provedení ve tvaru písmene „L“, situovaný mezi dvorem a zahradou;

studna – kopaná, hluboká cca 5,50 m, situovaná v zahradě na hranici se sousedem;

dvůr – pozemek o rozloze celkem 850 m2;

zahrada s trvalými porosty (ovocné stromy) – pozemek o rozloze 883 m2.

Obec Mohelno má cca 2 tis. obyvatel, v obci je veškerá občanská vybavenost – je zde školka, škola, městský úřad, pošta, zdravotnická zařízení, autobusová zastávka se spoji na více směrů, supermarket, kompletní síť obchodů a služeb (kadeřnictví, kosmetika, pedikúra apod.), cukrárna, několik restaurací, je zde dobrá dopravní dostupnost. V blízkosti obce se nachází lesy, národní přírodní rezervace Mohelenská hadcová step, možnost koupání a rybaření skýtá nedaleká přehrada Mohelno a Dalešice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu26585
Dispozice4+1
Typ budovyCihla
Plocha1 800
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.