Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 23 m² bez realitkySmolenská, Praha - Vršovice

Určeno ke spolubydlení
Smolenská, Praha - Vršovice
Měsíční nájemné5 500 Kč


Pronajmu pokoj v bytě 3+1. Podlahová plocha cca 23 m2 - parkety, 4. patro, světlý - vysoké stropy, orientace na jih, krásný výhled na JV Prahy (Michle, Krč) - viz foto. WC odděleně, rekonstruovaná koupelna. Malba meruňková, pokoj není vybaven (jen šatní skříň a křeslo, možnost přenechat novou rozkládací pohovku ikea Beddinge (http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S29829990)s úlož. prostorem, jen měsíc používaná, pův. cena 6500,- a garnýž. Připojení k internetu. Nájemníci bytu se podílí na úhradách energií podle vyúčtování. Kontaktujte mne pro bližší info nebo domluvu prohlídky.

Subletting of single room in 3+1, floor 23 sq.m. - parquet, 4th storey, light - high ceiling, south oriented, nice view to SE Prague (Michle, Krč) - see photo. WC separately, bathroom reconstructed. Apricot painting, room is not equiped with furniture (only wardrobe and chair, posibility to left folding sofa ikea Beddinge (http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S29829990) with stowage space, only one month used, orig. price 6500,- and cornice. Internet connection. Tenants participate on energy consumption according to billing. Please contact me for detailed info or arrangement of a viewing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu26765
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Plocha23
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.