Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 26 m² bez realitkyGallašova, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Gallašova, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 600 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt v atraktivní lokalitě v blízkosti Hl. nádraží, Mendlova náměstí, AZ Tower, Spielberg office centre,... Přímo u bytu jsou zastávky linek 2,5,6 a 8. Byt je vybavený a je k dispozici po podpisu smlouvy (CZ/EN) a uhrazení nájmu (+ kauce 20 000 kc). Dispozice: kuchyň: 2x2,5 m, obytný pokoj 3,9x4,4 m, koupelna 0,8x2 m a chodbička 0,95x2,3 m. Před bytem je uzamykatelná pavlač sloužící jako balkon. Kuchyň je vybavena ledničkou, el. varnou deskou s digestoří, kuchyňskou linkou, mikrovlnnou troubou a základním kuchyňským nádobím. Součástí obytné místnosti je postel (140x200), vestavěná skříň (délka 4m), jídelní stůl s židlemi, automaticka pračka. K bytu náleží sklepní kóje (uzamykatelná). Vytápění zajištěno topidlem WAF. Poplatky zahrnují zálohy na vodu, služby domu, el. energii a plyn.

Prohlídky a nastěhování ihned

Rezervaci prohlídek provádějte online přes https://calendly.com/musiil-j/prohlidka-bytu-gallasova-8

Flat for rental in attractive part of Brno very close to Main railway station, Mendlovo náměstí, AZ Tower, Spielberg office centre,… Next to the flats are tram stops for tram lines 2, 5, 6 and 8. Flat is equipped and is available after you sign the contract (EN version available) and you pay the rent (+20 000 czk payment deposit).

Disposition: kitchen 2x2,5 m, main room 3,9*4,4 m, bathroom 0,8x2 m and corridor 0,95x2,3. Next to flat is courtyard balcony you can use for smoking or evening drink. Kitchen is equpped with a fridge, el. cooktop with extractor, kitchen cabinets, microwave and basic kitchen table-ware and cookware. You can find a bed (140x200), buit in closet (4m) , dinning table with chairs. Washing machine available. Lockable cellar available.

Heating is ensured by local gas heater. Fees includes pre-payment for gas, electricity, water and house services.

Visit/move in based on agreement.

Visits please book online https://calendly.com/musiil-j/prohlidka-bytu-gallasova-8

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu268578
Dispozice1+1
Dostupné od20. 2. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha26
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.