Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyU Radnice, Odolena Voda - Odolena Voda, Středočeský kraj

U Radnice, Odolena Voda - Odolena Voda, Středočeský krajVybaveno
Cena2 199 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 978 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Novostavba z roku 2004 3+kk/L/šatna ve vynikajícím stavu o velikosti 70 m2, nadstandardně zařízený, částečně vybavený byt v Odoleně Vodě.

Díky vybavení, které je zahrnuto v ceně, je byt možné ihned po nastěhování plně využívat. Krásný světlý a prostorný byt 3+kk s lodžií, šatnou a zděným sklepem v 5. nadzemním podlaží pětipatrové cihlové novostavby z 9/2004 s výtahem v Odoleně Vodě o velikosti 70 m2 + sklep o výměře cca 5 m2 a lodžie o velikosti 5,4 m2. Další místnosti – obývák s kk 26,1 m2 (vybaveno), ložnice 15,2 m2, pokoj 14 m2 (nevybaven, dosud nebyl používán), předsíň 4,1 m2 (vybavena), šatna 5,4 m2 (vybavena), koupelna 3,6 m2(vybavena včetně pračky), WC 1,3 m2. Byt je tak dostatečně velký pro rodinu s dětmi, možná opce na odkup pro nájemce. Hlavní orientace bytu je na západ, mimo vnitroblok, s výhledem do krajiny (hora Říp) a na centrum obce. Klidné a tiché prostředí, vhodné pro rodinu. Interiér je nadstandardně vybaven - nová kuchyňská linka (Koryna) s barem na míru včetně vestavěných spotřebičů, plovoucí podlahy ve všech místnostech, plastová okna s plnostínícími žaluziemi, rozkládací sedací souprava do písmene L, šatna s velmi kvalitní rohovou vestavnou skříní (dveře Lacobel + zrcadlové), předsíňová stěna, koupelna s vanou, nábytkem a pračkou, oddělená toaleta se zabudovanou nádržkou a zavěšeným WC. Bezpečnostní vstupní dveře. Možnost připojení k vysokorychlostnímu Internetu přes místního poskytovatele, antény směrované pro digitání příjem na televizi. Byt je oddělen od výtahu samostatnou uzavíratelnou chodbou. Parkování je přímo u domu zcela bezproblémové. Blízko do okolní přírody, klidné okolí. Plná občanská vybavenost města – lékařské středisko včetně zubaře, lékárna, obchody, restaurace, mateřská i základní škola, učiliště, sportovní hala a fotbalové hřiště, tenis. V bezprostředním okolí domu fitness+welness, dětské hřiště ve vnitrobloku, pošta, večerka, cukrárna a zastávka MHD. Výborná dostupnost do Prahy, příp. Kralup n. Vltavou. MHD 25 minut k metru (Kobylisy) – ve špičce každých 6-8 minut, autem dálnice D8 - 10 minut Letňany (obchod. centrum, multikino, aquapark), 25 minut do centra. Měření všech energií má byt samostatné, platíte tedy jen vaše skutečné spotřeby. V domě se nachází uzamykatelná sušárna a kočárkárna. Vratná kauce ve výši 1 měsíčního nájmu nebo dle dohodnuté výpovědní lhůty. K nastěhování podzim 2009.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu26878
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.