Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 148 m² bez realitkyMasarykova, Luhačovice - Luhačovice, Zlínský kraj

Masarykova, Luhačovice - Luhačovice, Zlínský kraj
Měsíční nájemné12 345 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Nabízíme k pronájmu komerční prostory v centru Luhačovic na hlavní třídě o celkové výměře 296 m2, z toho prodejní prostory 148 m2, skladové prostory 148 m2. Prodejna s velkými výlohami, sociálním zázemín (2 sprchy, WC, šatna) a kanceláří se nachází v přízemí cihlového domu, sklady přístupné nákladním výtahem se nacházejí v 1.PP. Výše nájmu k jednání + energie dle skutečného odběru – samostatné měřiče. Možnost rekonstrukce prodejny dle požadavku zájemce. Volné ihned.

We offer for rent commercial bussines area at the town center of Spa Luhačovice. Bussines area is located on the main street with the total area 296 m2. It means bussines area is 148 m2. Warehouses other 148 m2. Bussines area with representative shop window, social background (2 showers, toilets, cloakroom) and offices are located on the ground floor. Warehouses with load lift are placed in basement. Energy according to actual consumption - separate measurement. Possibility of reconstruction according to requirement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu268962
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru148
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.