Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 105 m² bez realitkyU studánky, Praha - Bubeneč

U studánky, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Dlouhodobý pronájem velkého světlého bytu poblíž Letné a Stromovky v klidné ulici. Kompletně zařízená kuchyně (20m), dvě koupelny (12m+6m) a WC, 2 ložnice (2x20m) a pracovna (14m), hala (12m). K bytu náleží sklep a balkon v mezipatře.

2. patro, pokoje situovány S + J. Byt se nachází v udržovaném stylovém domě z 20.let, zahrádka přístupná pro siestu nájemců, v domě správce. Na podlahách jsou parkety a dlažba, topení plynové, připojení na internet,telefon. Úložné prostory ve snížených podhledech. Výhodný pronájem jako kombinace bytu + firma. Vzdálenost na MHD: 200 m. Parkování v ulici. Ostatní zařízení bytu je možné po dohodě.

* ADSL * Elektřina * Voda * Vytápění - Plyn

We offer a large apartment full of light close to Letna and Stromovka park in a quiet street for a long term rent. The apartment has a fully equipped kitchen, two bathrooms (one with shower, one with bath tub/WC) and a separate WC, 2 bedrooms, living room, hall. There is a parquet floor in the rooms and tiles in the hall. Gas heating, UPC internet connection sockets in all rooms, telephone. Large storage room in the hall and in  the cellar. Access to the mezzanine balcony included.  Tram stop: 200m. Parking: in the street.The appartment is facing north/south, situated in an art nouveau house from the twenties. There is a small backyard, which can be used for siesta, the house has a custodian - daily maintenance, the interior of the house is being well kept and cleaned twice a week.

* UPC – internet connection * Electricity * Water * Gas heating

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu26905
Dispozice4+kk
Podlaží2
Plocha105
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.