Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyLounských, Praha - Nusle

Lounských, Praha - Nusle
Cena2 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 663 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásně a hlavně pečlivě zrekonstruovaný (2008) byt 2+kk (původně 2+1) v 1. patře cihlového domu ( celkem 5 pater). Vlastnictví je družstevní, anuita splacena. Družstvo funguje velice dobře. Byt se nachází v těsné blízkosti stanice metra Vyšehrad (cca 2 min. chůze). Cca 10 minut do centra Prahy. Na podlahách jsou parkety, dveře masivní (buk - Sapelli), V kuchyni je prostorná kuchyňská linka s masivními dvířky a vestavěnými spotřebiči, které jsou stále v záruce (plynová varná deska, horkovzdušná trouba, myčka, lednice s mrazákem. komínová digestoř). V koupelně spojené s toaletou je vana, sprchový kout, podlahové topení. Všechna okna jsou plastová. Součástí bytu je malý balkon do ulice. V blízskosti parky Vyšehrad, Folimanka, Grébovka, k Vltavě 10 min atd. Sousedé jsou příjemní, většinou starší lidé. Topení ustřední (kotel), součástí bytu je prostorný sklep, k dispozici je kočárkárna a travnatý vnitroblok nabízející soukromí. Cena je k jednání, pokud byste nás zde nechali bydlet ještě rok, slevíme vám buď tržní nájemné, nebo se určitě dohodneme. Byt je blízko business center na Pankráci, tudíž velice vhodný jako investice. K nastěhování: 1/6/2009

Beautiful and especially carefully renovated (2008) apartment 2 + kk (originally 2 +1) on the 1st floor of the brick house (total 5 floors). Ownership is a cooperative, annuity paid. Cooperative works very well. Apartment is located in close proximity to the metro station Vysehrad (approx. 2 min. Walk). 10 minutes to the city center. The floors are parquet, massive doors (Beech - Sapelli), spacious kitchen with massive doors and built appliances that are still under warranty (gas hob, hot oven, dishwasher, fridge with freezer. Chimney hood). In the bathroom toilet is associated with bath, shower, underfloor heating. All windows are plastic. As part of the dwelling is a small balcony to the street. Neighborhood is safe and quiet. Possibility of walks to Vyšehrad, Folimanka, Grébovka and the bank of the Vltava river, etc. Neighbors are nice, mostly older people. Central Heating (boiler), part of the apartment is a spacious cellar, available storage room for bikes, prams and grassy yard offering privacy. Price is for the hearing, if you leave us here to stay for one more year, we will reduce the price (either market rent or definitely agree). Apartment is near the business center Pankrác, therefore very suitable as an investment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu26936
Dispozice2+kk
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha66
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.