Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 1000 m² bez realitkyKrkonošská, Jablonec nad Nisou - Kokonín, Liberecký kraj

Krkonošská, Jablonec nad Nisou - Kokonín, Liberecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Pronajmu část prostor, nebo celý komerční objekt. Jedná se o objekt bývalé sklárny v Kokoníně v Jablonci nad Nisou. Objekt sloužil k výrobě skleněných tyčí a perlí, dále zde je vedle hutní haly i administrativní budova - dílny, sklady, kanceláře, byty.

Prostory jsou vhodné jako výrobní, nebo skladové, či administrativní, široké využití. Pro výrobu jsou nutné úpravy, ale lze zajistit napojení na velkoodběr plynu (na pozemku objektu je vlastní nová regulační stanice). V objektu je stále hutní pec a další vybavení pro výrobu tažených skleněných tyčí. Část objektu - hutní hala je původní, část administrativní budovy rekonstruována a přistavěna před cca 10 lety (nová vyzdívka, nová konstrukce střechy, měděná krytina, část nové elektroinstalace, atd.) Část ještě jen hrubá stavba. Dále hrubá stavba dvou bytů, nová plastová okna, částečné instalace.

Lze pronajmout pouze některé skladové, výrobní či jiné prostory - cena dohodou dle prostorů a m2. Nebo lze pronajmout i celý objekt s rozlehlými pozemky (Přes 6000m2) za cenu 19.000,- Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu270528
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha1 000
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.