Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyHokejová, Praha - Hostivař

Rezervováno
Hokejová, Praha - HostivařMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné15 600 Kč

+ Poplatky za služby4 200 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nově (02/2018) zrekonstruovaný a plně vybavený byt. K dispozici ihned.

Velmi hezký byt v příjemné a klidné lokalitě v Hostivaři ihned k nastěhování, okna bytu jsou do jižní i severní strany, hezký výhled na Prahu. Z obou stran domu je zeleň. Příjemní sousedé.

Byt 2+1 má zděné jádro, prostornou vstupní chodbu, samostatnou kuchyň s jídelním koutem, dva samostatné (neprůchozí) pokoje, koupelnu s vanou. Podlahy parkety, vinyl a dlažba. Byt je kompletně vybavený novými spotřebiči a nábytkem (lednice, pračka, myčka, mikrovlnná trouba, sporák, postel, stůl, židle, úložné prostory, gauč atd.). Součástí bytu je zamykatelný balkón přístupný z chodby. V ceně služeb je UPC internet a TV.

V okolí je hostivařský lesopark a přehrada, školka, základní škola, areál Golf Hostivař, 25m krytý bazén, sportovní areál, hlídané parkoviště, supermarket. Možno parkovat bez problémů přímo před domem.

MHD: Nejrychlejší spojení (za 15 min) do centra je vlakem ze stanice Praha-Hostivař. V okolí spojení autobus, tramvaj, metro A Skalka nebo Depo Hostivař, metro C Chodov nebo Háje.

New (02/2018) renovated and fully equipped apartment. In 15 minutes to the center. Available.

Very nice apartment in a nice and quiet location in Hostivař immediately to move in, the windows of the apartment are on the south and north side, nice view of Prague. Both sides of the house are green. Nice neighbors.

Apartment 2 + 1 has brick core, spacious entrance hall, separate kitchen with dining area, two separate rooms, bathroom with bathtub. Flooring parquet, vinyl and tiles. The apartment is fully equipped with new appliances and furniture (refrigerator, washing machine, dishwasher, microwave oven, stove, bed, table, chairs, storage, sofa, etc.). Part of the apartment is a lockable balcony accessible from the corridor. UPC internet and TV.

In the surroundings there is a hunting park and dam, kindergarten, primary school, Golf Hostivař area, 25m indoor pool, sports complex, guarded parking, supermarket. You can park without problems right in front of the house.

Public transport: The fastest connection (in 15 minutes) to the center is by train from Prague-Hostivař station. Nearby bus, tram, metro A Skalka or Depo Hostivař, metro C Chodov or Háje.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu27114
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDGercenova
🚶 289 m (3 min)
PoštaPraha 102
🚶 335 m (4 min)
ObchodAlbert
🚶 285 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 515 m (7 min)
RestauraceHarmony
🚶 255 m (3 min)
LékárnaHostivařská lékárna
🚶 352 m (4 min)
ŠkolaStřední škola automobilní a informatiky
🚘 1 293 m (4 min)
Mateřská školamateřská škola
🚶 45 m (1 min)
SportovištěSportovní centrum - Univerzita Karlova
🚶 385 m (5 min)
HřištěDětské hříště
🚶 362 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.