Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 80 m² bez realitkyOstrovní, Praha - Nové Město

Ostrovní, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné19 900 Kč


Pronajmu zařízený byt v 1. patře dobře udržovaného bytového domu (s výtahem) v těsném sousedství Národního divadla. Byt se skládá ze dvou velkých pokojů, prostorné kuchyně s jídelním koutem a komorou, samostatného WC a koupelny s druhým WC. Z kuchyně lze vstoupit na balkon, který směřuje do klidného vnitrobloku. Pokoje jsou orientovány na jih.Byt je zařízen nábytkem, spotřebiči, nádobím, TV, pračkou atd. Zajistím právní servis. Realitky prosim nevolat!

Elektřinu platí nájemce. K nastěhování ihned. Nájemní smlouva alespoň na 1 rok.

Newly furnished nice apartment located on the first above ground floor of an apartment builidng located next to the National theatre, close to the whole center, Mala Strana, Petrin. There are two bedrooms or one bedroom and a spacious living room, kitchen with dining area, small balcony, large space for cleaning supplies and washer/dryer, bathroom. The apartment is fully furnished, including dishes, silverware, TV and appliances. Decent landlord is seeking decent tenants! Rent is 19 900 per month, Tenants pay electricity directly to provider. Available immediately. Rental period of at least one year.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu273707
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.