Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 1+kk • 4350 m² bez realitkyBOLEBOŔ, Boleboř - Boleboř, Ústecký kraj

BOLEBOŔ, Boleboř - Boleboř, Ústecký kraj
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


 Za deset minut z mesta do prirody.

Zdarma rocni vytapeni drevem.Dvoupatrova stodola.Nadvori se zameckou dlazbou.Prostorna garaz.Ohromna zahrada s ovocnymi stromy pro domaci mazlicky nebo deti. Protekajici potucek na pozemku pred domem, za nim terasa s nekrytym bazenem,ze ktere vede drevene schodiste do druheho patra,nebo zde mozne pouzit zadni vchod do patra prvniho.Vytapeny drevem-kotel v mistnosti za garazi 48 KW ci plynem –PB nadrz pred domem.

Nabizime na prodej prostorny vesnicky rodinny dum ,puvodne zemedelske staveni prestavene v roce 1996. Dve patra s podkrovim,v kazdem koupelna.Kuchyne /vestavene spotrebice/ je v prvnim patre,zde dalsi dve mistnosti s komorou.Vedle kuchyne mistnost na pracku a susicku /jsou v dome/.Z prvniho patra vstup na terasu s bazenem./soukrome,idealni na opalovani ,grilovani atd./ ve druhem patre drevene podlahy,koupelna se sprchovym koutem,tri mistnosti z toho jedna s krbem,drevenymi tramy na strope se 70m2,perfektni jako pokoj pro hosty, vede z nej drevene schodiste na terasu s bazenem.Tento dum je idealni pro lidi hledajici klid nebo jen utek od civilizace,nebot se nachazi v rekreacni podkrusnohorske oblasti obce Bolebor,v horske casti chomutovskeho okresu,v klidne prirodni lokalite..Pro lidi hledajici prostor,kdyz jsme se chteli s mym muzem nepotkat, stalo se.Pro lidi,co maji radi starat se o dum a zahradu,nebo maji penize platit si pracovniky.Skvele pro detske skotaceni a grilovaci party,nebo pro posezeni s prateli.Jsou zde mlade rodiny s detmi a ty starsi dojizdi rano do skoly autobusem.

Pouze autobusovy spoj,prizpusobeny skolakum i pracujicim.Posta /nikdy neni fronta/,obchod s potravinami.neni zde skola ani zdravotni zarizeni/v nejbl.meste Jirkove -6km/Internet ano.Vyhodou je vlastni auto.Zimni aktivity – v okoli lyzarske arealy Mezihori Svahova .Letni aktivity – pesi turistika,cykloturistika,kamencove jezero v Chomutove,Podkrusnohorky zoopark..Tento dum si zaslouzi celorocni obyvani a plne vyuziti,mozne i pro dve rodiny.My jsme pres jaro i leto v zahranici,proto pro nas neni idealni ho drzet z praktickych duvodu.

Rocni naklady cirka - drevo – 20 -30 tisic,voda se plati rocne 4 tisice,elektrika 24 tisic,popelnice 400 na osobu samozrejme zalezi na osobni spotrebe,pisi to podle nas –dva dospeli jedno dite.Internet kolem 400 kc /mesic.Plus kazdorocni natirani a sekani travy,dokupovani zahradnickeho a jineho naradi. a nezapocitane nahle opravy,je to rodinny dum..Ale naklady se rovnaji nakladum vetsiho bytu za rok.

Celkova plocha 4350 m2 Zastavena plocha a nadvori 1429 m2 Obytna plocha 300m2/jedno patro.

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu2746
Dispozice1+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha4 350
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.