Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 68 m² bez realitkyChomutovská 18, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský kraj

Chomutovská 18, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Prostorný, slunný, zařízený 2+1 v Karlových Varech – Růžový Vrch 68 m2,

Se zaskleným balkonem a krásným výhledem na Karlovy Vary. Dlouhodobě, bez domácích zvířat. Minimální doba pronájmu je jeden rok. Byt bude volný od 01.06.2017. Veškeré zařízení bytu, které je na fotografiích je součástí pronájmu. Pouze gauč si musí nájemce pořídit vlastní.

V kuchyni je pračka, myčka, lednice s mrazákem, elektrický sporák se sklokeramickou deskou, mikrovlnka, digestoř. Byt je ve velmi dobrém technickém stavu. Kompletní rekonstrukce bytu byla provedena v roce 2009. Plastová okna, PVC podlaha v kuchyni, koberec na dřevěných parketách v obývacím pokoji a v ložnici. V koupelně s denním světlem je sprchový kout a koupelový nábytek. Nové vnitřní dveře.

Součástí pronájmu je sklepní kój. Sušení prádla je možné buď ve sklepní sušárně, nebo na balkóně. Zateplený panelový dům s novým výtahem. Rovněž společné prostory bytu jsou vymalované, schránky, okna i vstupní dveře do domu jsou nové .

Nájemné je 7.500,- Kč měsíčně + 2.500 Kč zálohy na služby (topení, teplá a studená voda, odvoz odpadu a elektřina společných prostor). Jednou za rok je zúčtování služeb s nájemcem. Měřiče spotřeby jsou na potrubí vody i na radiátorech. Výše těchto plateb záleží na spotřebě uživatele bytu.

Vratná kauce 15.000 Kč je v plné výši splatná při předání bytu současně s prvním nájemným.

Na své jméno si nájemce přehlásí odběr elektřiny v bytě a platí ji přímo dodavateli Výše zálohy na elektřinu by měla být ca 500 - 700 Kč, podle individuální spotřeby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu275931
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha68
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.