Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyÚstí nad Labem - Všebořice, Ústecký kraj

Ústí nad Labem - Všebořice, Ústecký kraj
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím slunný zrekonstruovaný byt 3+1L v klidné atraktivní lokalitě Všebořice, Na Kohoutě. Byt se nachází v 1. patře. Kuchyň je vybavena vestavnými spotřebiči včetně myčky nádobí. V ložnici zůstává vestavěná skříň. K dispozici je koje hned vedle bytu + další ve sklepě. Možné je i využití zabezpečené kolárny a kočárkárny.

Byt je vhodný ideálně pro mladý pracující pár, který ocení blízkost dobrých restaurací a obchodů. Není daleko ani do přírody - Habrovický rybník, Střížovický vrch, golfové hřiště. Škola a školka pár minut od domu, zastávka na trolejbus cca 2min chůze.

Nastěhování je možné od 1.2.2019 a smlouva se uzavírá na jeden rok, s možností prodloužení při oboustranné spokojenosti. Požaduji složení vratné kauce ve výši 2 měsíčních nájmů. Měsíční nájemné je 10.000Kč + 4.000Kč zálohy na energie (TUV, SV a teplo). V nájmu nejsou zahrnuty zálohy na elektřinu, které budou přepsány na nájemníka.

Parkoviště ihned u domu. Dům je v soukromém vlastnictví majitelů bytů.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu280376
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha74
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.