Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 32 m² bez realitkyHalasovo náměstí, Brno - Lesná, Jihomoravský kraj

Halasovo náměstí, Brno - Lesná, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Sklep 2 m² • Lodžie 4 m²
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Byt pro pracující pár k dlouhodobému pronájmu. 1+1, 32m, lodžie a v přízemí sklep. Byt je orientován na jihovýchod, v létě tam není horko, super výhled na město. 11. patro, není zde hluk z ulice.

K dispozici od 1.11.2022, resp. od 21. října 2022, kdy se bude vystěhovávat předchozí nájemník, ale je možné, že bude na bytě třeba provést drobné opravy, proto ta rezerva.

Nájemné 11.000Kč. Služby a energie (voda elektřina, teplo, popelnice, stočné, náklady na společné prostory, výtahy atd.), placené zálohově. V roce 2022 stačily pro dvě osoby 4.000Kč, záleží na skutečné spotřebě. Vyúčtování je jednou za rok zpětně cca v květnu. Vratná kauce je 15.000Kč, platba dopředu (tzn. první platba 30.000Kč, potom měsíčně 15.000Kč).

Trvalé vybavení: Sklopná dvojpostel (bez lůžkovin a matrací), 2x vestavná šatní skříňka + komoda, 1x kombinovaná skříň na zavěšení ramínek, 3x horní skříňka na odkládání sezónních věcí, kuchyňská linka s troubou, bez vařiče.

Volitelné vybavení, cena dohodou, pokud je nechcete, lze je odvézt:

Varná plotýnka, lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice, nádobí, židle, rozkládací pohovka nebo křesla, konferenční stolek, stolek pod televizi, televize, pračka. V DOMĚ JE VEŘEJNÁ PRÁDELNA S MANDLEM.

Počítačové a TV rozvody jdou do každé místnosti. TV k dispozici jen bezplatné programy, internet a kabelovku si nájemník zařídí sám (k dispozici www.netbox.

Sousedi jsou v pohodě. Parkoviště hned u domu. Byt je na velmi atraktivním místě. Zastávka MHD Halasovo náměstí téměř před domem, spojovací uzel do všech částí Brna. Do 100m od domu je nákupní centrum, zdravotní středisko, lékárna, bazén, posilovna, volnočasové centrum, školka, škola, sportovní hřiště, les, park, výběhy pro psy, restaurace, pizzerie, vinotéka, benzinka, vlaková stanice směr Tišnov, výpadovka na Svitavy/Tišnov atd.

Upřednostňuji pracující páry. O byt je vždy velký zájem a bývá pronajatý během pár hodin, proto doporučuji vzít si s sebou kauci a první nájem. Smlouvu pošlu dopředu emailem a, omlouvám se všem normálně pracujícím lidem, ale budu chtít vidět předem pár výpisů z účtu, abych měl důkaz, že máte stálý a dostatečný příjem a také vaše rodné číslo, abych mohl prověřit rejstříky dlužníků. Je to proto, že vždy tak 2/3 zájemců jsou tzv. sociálně slabí spoluobčané a nechci znovu absolvovat scény, když jim byt odmítnu pronajmout. Děkuji za pochopení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu280522
Dispozice1+1
Dostupné od21. 10. 2022
Podlaží11
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Plocha32
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Sklep 2 m²
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Lodžie 4 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 138 m (2 min)
PoštaBalíkovna Depo Brno 73
🚶 561 m (7 min)
ObchodPečivo Manukyan
🚶 97 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 328 m (6 min)
RestauraceSalve
🚶 73 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 149 m (2 min)
ŠkolaTaneční konzervatoř Brno
🚶 628 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Šrámkova 14
🚶 409 m (5 min)
SportovištěTJ Tesla
🚶 306 m (4 min)
Hřiště
🚶 462 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.