Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 40 m² bez realitkyVaršavská, Praha - Vinohrady

Varšavská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 700 Kč
+ Vratná kauce20 700 Kč


Nabízíme od 26/6 na 3 MĚSÍCE - pronájem PLNĚ VYBAVENÉHO krásného bytu na Varšavské ulici na Vinohradech, blízko Náměstí Míru, mezi ulicemi Belgická, Francouzská a Havlíčkovými sady. Budova byla postavena v klasicistním stylu na počátku 20. stol. a plně restaurována v roce 1998.

Většina obyvatel domu jsou cizinci, a proto je dům velmi dobře udržován ( dům je uklízen a udržován firmou) i hlídán. Na dveřích je elektronický zámek, takže se můžete cítit opravdu bezpečně. Dům je v pěší vzdálenosti na metro ( stanice Náměstí Míru) a tramvaj.

Byt má téměř 40 čtverečních metrů. Je to v podstatě jedna velká místnost s malou chodbičkou a koupelnou – to vše na zvýšeném přízemí – asi 2,5 m od země.

Byt má kuchyňskou část – kuchyňskou linku se sporákem, troubou, zabudovanou lednicí a mražákem, myčkou a pračkou s funkcí sušičky). V bytě je zařízení IKEA : postel s matrací, kožená křesla, teakový nabytek - knihovna, TV stolek s LCD displejem, a teakový stolek ke kreslum, originální rohový psací stůl s židlí, šatní skříň IKEA , odkladaci sklenene stolky. Byt má pevnou linku a možnost vysokorychlostního internetu. Kuchynská linka je vybavená – jsou tam talíře, hrnce, příbory, sklo… Je tam také ložní prádlo a lůžkoviny, prostě je to připravené k nastěhování…

V koupelně je novy usporny kondenzacni plynový kotel, který ohřívá i vodu na koupání ( v koupelně je velký sprchový kout).

Na podlaze jsou krásné parkety, v koupelně je dlažba.

Protože se jedná o KRÁTKODOBÝ PRONÁJEM, tak cena je 17 000 Kč plus poplatky 1700 firmě na úklid a údržbu domu a také to zahrnuje vodu, takže pak se platí ještě plyn (1000 Kč) a elektřina (1000 Kč), celkem tedy 20700 Kč měsíčně. Chtěli bychom také vratnou kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu.

KONTAKT : 774 930 774

This appartment is available from 26/6 AND IT IS FULLY FURNISHED. It is placed in a beautiful residential area of Vinohrady, in the Varšavská street which is very close to Namĕstí Míru, somewhere between Belgická, Francouzská street and Havličkovy park. The building was built in classical style in early ‘900 and fully restored in 1998.

A lot of the people in the house are foreign business people. There is a camera system and an electronic lock on the front door so you can feel really safe. It is within a walking distance to the Namesti Miru tube station (3 min) and trams.

The flat has about 40 square metres. It was reconstructed in 1998. There is a company doing the cleaning service in the common parts of the house. It is basically one large room on the groundfloor ( but about 2 metres up from the ground) with a small hall and a big bathroom with a shower.

The room has a kitchen part - kitchen unit with a cooker, oven and a fridge/freezer, washing machine ( working as a dryer, as well), and a dishwasher. There is a wardrobe, double bed, some leather chairs and a coffee table and an office table. The landline is there to provide fast Internet. Also, it has a satellite cable connection. It is fully equipped ( there are pots, dishes, cutlery, a kettle, duvet and pillows and sheets for changing the bed..) so you can just move in and not to worry about anything.

There is a brand new and economical condensation gas heater in the bathroom to heat the room and the bathroom and to provide hot water.

There are parquets on the floor and the bathroom is beaufifully tiled.

Because it is a short-term rent, the price is 17 thousand CZK plus service fees and energies ( it comes to about 3 700 thousand crowns), so the complete payment is 20700. We would also like a one month rent deposit which is returned at the end of your stay.

KONTAKT : 774 930 774

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu281907
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.