Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyU Zvonařky, Praha - Vinohrady

U Zvonařky, Praha - Vinohrady
Cena6 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 985 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Luxusní byt 2+kk - zahradní patro, 66m2 + 50m2 zahrádka, OV, Rezidence Zvonařka, Praha 2 –Vinohrady. Přímý majitel-neplatíte provizi RK! Prodej bytu do osobního vlastnictví v luxusní rezidenci nacházející se v centru města na Královských Vinohradech.Byt 2+kk má obytnou plochu 66m2 + zahrádka 50m2 a sklep 3m2. Byt je orientován na jihozápad s okny do zahrady, pokoje jsou umístěny vedle sebe a jsou neprůchozí. Vybavení bytu: terasa - nezámrzná dlažba, vnější okna - dřevohliníkové rámy s izolačním dvojsklem, vstupní dveře do bytu - bezpečnostní, zvukově izolované, společná parabolická anténa pro satelitní příjem, telefonní zásuvky, domácí telefon.........

s el.otevíráním, vlastní vytápění - plynový kombinovaný kotel JUNKERS se zásobníkem na teplou vodu, koupelna: umyvadlo Laufen, baterie Grohe, vana Kaldewei + baterie Grohe, WC - závěsné Laufen + Geberit-chrom, žebříčkový radiátor, kuchyň: kuchyňská linka, sklokeramická varná deska Whirlpool, el.trouba Whirlpool, osavač par Whirlpool, vestavěná chladnička s mrazákem Whirlpool, věstavěná myčka nádobí Whirlpool, předsíň: vestavěné dřevěné skříně se zrcadly, dřevěný botník, v obytných místnostech - lamelová dřevěná plovoucí podlaha - masiv buk - 4mm, deskové radiátory, bezpečnostní alarm. Na patře výtah do podzemních garáží a bazénu.Rezidence je vybavena recepcí s 24h.ostrahou denně, vstup do rezidence je monitorován recepcí, v celém objektu vč.garáží je instalován kamerový systém, dále je k dispozici výhradně pro Rezidenci krytý bazén s protiproudem v objektu, rozsáhlá terasa s posezením a nádherným výhledem na Prahu. Dále je možno využívat parkování v podzemní garáži objektu a veškeré služby sousedícího hotelu Le Palais 5* (Lobby bar, 2 restaurace, whirlpool, sauna, masáže, fitness), který je součástí rezidenčního komplexu.Vybavení rezidence: uzavřený areál s vnitřním korsem, kamerový systém ostrahy, podzemní parkoviště, vlastní bazén s protiproudem (privátní - pouze pro rezidenty), terasa s výhledem na Prahu.Rezidence se nachází zhruba 7 minut chůze od stanice metra I. P. Pavlova, 5 minut od Náměstí Míru.K nastěhování 5/2009.Do jara 2010 byt obsazen tržním nájemcem.

It is a 66sq large 2+kitchenette flat with a 50sq large garden and a cellar(3sq).Personal ovnership, direct owner - you do not pay brokerage! Fitting: fitted kitchen, electric oven, hood, fridge with freezer, dish washer, alarm. The residence has a reception desk with non-stop security guard. The price includes a kitchen table with 6 chairs, complete bedroom furniture, leather three-piece suite, two plasma TVs (Panasonic Viera and Pioneer). The flat is occupied by a tenant until spring 2010.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu28194
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha66
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.