Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře 3+1 • 94 m² bez realitkyU Nikolajky, Praha - Smíchov

U Nikolajky, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné27 700 Kč

+ Vratná kauce40 000 Kč


Nebytové prostory K3 ve zvýšeném přízemí. K nastěhování ca 21/12/2018. Cena 295 Kč (ca 11 €) za m2 (bez služeb - el. energie, vodné/stočné, odvoz odpadu). Neplatí se žádná provize. Nábytek na fotografiích může být ponechán (bez kancel. židlí). Vstup z průjezdu multifunkčního domu. Celý objekt vč. dvora a dvorního objektu po rekonstrukci. Podrobnosti pod označením K3 na WWW.NIKOLAJKA.EUWEB.CZ. Místnosti: 2 kanceláře do ulice, 1 kancelář do dvora, recepce, zádveří, kuchyňka, WC-M a WC-Ž, archiv s trezorem. Podlahové krytiny: keram. dlažba v sociálkách, v kancelářích nový zátěžový vinyl (va fotkách původní koberce), v zádveří nová čistící zóna, na všech oknech žaluzie a bezpečnostní skla (connex). V archivu zabudován velký trezor. Kuchyňská linka s vestav. lednicí a el. 2-vařičem. Prostory dále vybaveny: EZS s možností napojení na PCO, rozvody STA a bezdrát. internet (chystá se přípojka UPC), nové datové rozvody (strukturovaná síť), PHP (has. přístroj) - pravidel. revize zajišťuje pronajímatel. Nově prostory zatepleny spec. interiérovou izolací KooltherK17 od Kingspan. Nové plyn. vytápění (kondenzační kotel s ekvitermní regulací).

Květinová výzdoba fasád domu a dvora hrazena pronajímatelem. Možno pronajmout 1 parkovací stání na uzamykatelném a v noci osvětleném dvoře (á 1.800 Kč) a samostatný archiv v suterénu (za symbolických 30 Kč/m2 vč. el.energie). Služby za měsíc, bez DPH (platí se dle skutečnosti, odhadem): vodné/stočné - ca 400 Kč (samostatný vodoměr), odvoz odpadu - ca 200 Kč (dle počtu osob), elektřina ca 1.300 Kč (vč. TUV; vlastní elektroměr), plyn (topení) - ca 1.900 Kč (vlastní plynoměr). Celkem ca 3.800 Kč (bez DPH).

Další kontakt: Ing. Jaroslav Hlaváč: 604 231 751 (jarhlavac@mujmejl.cz).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu285923
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha kanceláře94
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.