Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 86 m² bez realitkyÚjezdská, Město Touškov - Město Touškov, Plzeňský kraj

Rezervováno
Újezdská, Město Touškov - Město Touškov, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce2 Kč


REZERVACE

pronájem bytu 3+kk v přízemí novostavby rodinného domu, který je klidové části Města Touškova vzdáleného od Plzně 9 km. Do bytu je samostatný bezbariérový přístup, do bytu v 2.NP (který není součástí pronájmu) je vstup z druhé strany domu. V koupelně je dvojumyvadlo, sprchový kout, připojení na pračku. Byt je vytápěn plynovým kotlem etážovými radiátory v kombinaci s podlahovým ohřevem. Voda je městská, přefiltrovaná přes aktivní úpravnu vody, změkčená, bez choru, ohřev je plynovým kotlem, plastová okna s trojskly a vnitřními žaluziemi, dveře s obložkami. Byt je vybaven kuchyňskou linkou s varnou indukční deskou, digestoří s externím odvětráním, troubou, myčkou, mikrovlnnou troubou, velkou lednicí s mrazákem - výška 2m. V chodbě u vchodu je šatní stěna s věšáky a skříní, ve vnitřní chodbě vestavěná šatní skříň s policemi. Kauce nutná (2 x nájem) + záloha na 1.měsíc. Zálohy na energie dle obsazení cca 2500,- až 4000,-Kč

Aktuálně k dispozici.

Velmi dobrá veřejná doprava ČSAD nebo MHD č.56, 57. V místě bydliště slušná vybavenost, škola, školka, lékař, zubař, lékárna ... Díky umístění nemovitosti vše při ruce.

Inzerce určena pro koncové zájemce, nikoli pro realitní kanceláře.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu286264
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha86
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.