Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 643 m² bez realitkyVrchlabí - Hořejší Vrchlabí, Královéhradecký kraj

Vrchlabí - Hořejší Vrchlabí, Královéhradecký krajVybaveno
Cena23 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 97 542 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme luxusní rodinný dům v Krkonoších na jedinečném místě. RD se nachází ve středu lyžařského areálu Herlíkovice nad mořské výšce 750m, příjezd a odjezd na lyžích od domu. Tento objekt je možno používat i k podnikání, je zde k dispozici apartmán se dvěma ložnicemi a obývacím pokojem včetně kuchyně a sociálního zařízení, samostatný vchod, lyžárna. Pří výstavbě RD, byly použity materiály nejvyšší kvality včetně zařízení domu. K dispozici je 22 lůžek,2x obývací pokoj,3x kuchyň(1x venkovní),5x sprcha,6x wc,2x vana,3x vířivka(2x venkovní), v suterénu je luxusní Wellnes, pára, sauna, ochlazovna, tropický déšť, bio krb, a odpočívárna. RD má vlastní studnu, veřejnou kanalizaci. Vytápění RD je podlahové a radiátorové, kotel peletový( plná automatika), pro sklad pelet je zde speciální sklad do které se cisternou nafoukají pelety. Tento kotel nepotřebuje žádnou asistenci a je řízen i dálkově. Za domem je venkovní zastřešené posazení včetně kamenné kuchyně, udírny a velkého grilu, kapacita 28 osob. Dále je k dispozici dětské hřiště, ohniště a zahradní domek. Bezpečnost domu je zajištěna kamerovým systémem, alarmem napojeným na bezpečnostní službu, dále jsou zde před okenní rolety. Vstup do domu je přes biometrické zámky, tudíž nepotřebujete žádné klíče, samozřejmě je možnost použití i číselného kodu, nebo klíčů. V domě je kompletní pokrytí internetové připojení Wifi, Satelitní rozvody, interkom po domě pro komunikaci. Dům je Vybavený elektronikou, ve všech pokojích jsou TV, DVD, v obývacím pokoji je promítací plátno včetně domácího kina. Součásti prodeje je čtyřkolka včetně sněžných pásů, sněžný skútr. Přístup k domu je v letním období po veřejné komunikaci, v zimním období se parkuje na vyhrazeném místě kde je možnost i parkovat čtyřkolku. Od parkoviště je vzdálenost k RD 15 minut chůze. Možnost přikoupit nebo pronajmout garáž, která je vzdálená 1km.

We sell luxury family home in the Giant Mountains in a unique location. RD is located in the middle of the ski area Herlíkovice altitude of 750 meters above the sea, arrival and departure jumping from the building. This object can be used as well as business, there is a suite with two bedrooms and a living room with kitchen, bathroom, separate entrance, ski storage. During the construction of the house, used the highest quality materials including equipment house. There are 22 beds, living room 2x, 3x kitchen (1 outdoor), Shower 5x, 6x wc, 2 bath, 3 jacuzzi (2 outdoor), in the basement of a luxury wellness, steam room, sauna, cold zones, tropical rain, bio fireplace and rest. RD has its own well, public sewer. RD heating is underfloor and radiator, boiler pellet (full auto), for storage of pellets is a special warehouse in which the tank nafoukají pellets. This boiler does not require any assistance and is controlled remotely. Behind the house is a covered outdoor fit including stone kitchen, smokehouse grill and a large capacity of 28 persons. There's also a children's playground, fire pit and garden house. Security is provided using a camera system, security alarm connected to the service, then there are the window blinds. Entry to the house is through biometric locks, so you do not need no key, of course, is also the possibility of using a numerical code or keys. There is full coverage Wifi internet access, satellite distribution, the house intercom for communication. The house is equipped with electronics, all rooms have TV, DVD in the living room screen including home theater. The sale is quad bands including snowmobiles, snowmobile. Access to the house in the summer on a public road in the winter is parked in a reserved spot where you can also park quad. Since parking is a distance to RD 15 minute walk. Option to buy or rent a garage, which is located 1km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu286451
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha643
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.