Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 26 m² bez realitkyVrchlického, Praha - Košíře

Vrchlického, Praha - KošířeVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce12 500 Kč


Plne zarizena, utulna, svetla garsonka, 26 m2, 5 min od stanice metra Andel (3 stanice tramvaji), 4.patro s vytahem. V garsonce je patrova postel, pod ni prostorny pracovni stul, dále je v hlavni mistnosti sedacka, skrine, knihovna, konferencni stolek a stolek pod televizi. Maly kuchynsky kout je soucasti predsine - elektricky dvouvařič, lednice. Pracka je v koupelne. WC samostatne. Moznost telefonu a internetu. Plne vybaveno vcetne zehlicky a nejakeho nadobi. K dispozici od 1.6., pouze pro nekuraky a bez zvirat. Vhodne pro jednoho cloveka.

Fully equipped bright, cosy studio. 26 m2, 5 mins from metro station Andel (3 tram stops). 4th floor with a lift. There is bunk bed - underneath a spacious desk, wardrobe, sofa, small table and bookcase. Small kitchen corner consists of a cooker and fridge. Washing machine is in the bathroom. Equped with iron, some dishes etc. Possibility of internet and telephone line. Available from June for non smokers and without pets. Suitable for one person.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu287309
DispoziceGarsoniéra
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha26
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.