Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1299 m² bez realitkyNa Zámku, Sadská - Sadská, Středočeský kraj

Na Zámku, Sadská - Sadská, Středočeský kraj
Cena750 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 181 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám krásný rovinatý pozemek o velikosti 1299 m2 uprostřed čisté přírody s výhledem na lesy a louky. Nachází se 2 km od městečka Sadská ve středních Čechách v osadě Na Zámku.

Dojezdová doba do Prahy na Černý Most přímo z pozemku činí pouhých 25 min. (nájezd na dálnici je cca 4 km od pozemku, les pohlcuje hluk, žádný šum z dálnice slyšet není, je tu klid). Příjezd do osady po nezpevněné komunikaci (1400 m), nicméně celoročně bezproblémově sjízdný.

Na pozemku zavedena elektřina (tzv. „domeček“) a studna. V osadě celoročně žijí lidé, v sezoně k nim přibývají chalupáři. Velmi klidné místo vhodné pro rodinný dům. Pozemek, ač na zcela klidném místě, není úplně na samotě, je obklopen sousedy (sezónní rekreanti).

V osadě je povoleno stavět pouze rekreační objekty, stavba rodinného domu však není dle stavebního úřadu v Sadské překážkou – proto vypracován projekt přímo na míru pro tento pozemek.

Cena pozemku 750 000 Kč. K tomu lze v případě zájmu odprodat již hotový autorizovaný projekt na rodinný domek (viz vizualizace), cena za projekt (k jednání) 70 000 Kč.

Pozemek je geometricky zaměřen a osazen nivelizačními body.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu287684
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha1 299
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.