Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 680 m² bez realitkyJesemany, Sadská - Sadská, Středočeský kraj

Jesemany, Sadská - Sadská, Středočeský kraj
Cena1 090 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 623 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji jedinečný pozemek v historické zástavbě Sadské u Nymburka, který se nachází v ulici Jesemany, v mírném svahu pod kostelem sv. Apolináře. Celá ulice je nově vydlážděná a v sousedství jsou krásně opravené nízké původní domky. Kostel je z pozemku vidět, v noci je krásně osvětlen a vytváří velmi zvláštní atmosféru.

V místě je veškerá občanská vybavenost, obchody, škola, pošta, lékař, vlak, autobus. Dálnice D11 v dosahu 8 minut, do Prahy 20 min autem na Černý Most.

Na pozemku jsou připraveny všechny sítě: voda, kanalizace, elektřina i plyn. Vlevo u vjezdu na pozemek se nachází kvalitní, nedávno vyčištěná studna s vydatnou zásobou užitkové vody. Pozemek je rozdělen na dvě parcely: stavební parcela 4110 ve spodní části celého pozemku a zahrada s katastrálním číslem 141 nahoře. Stavební povolení může zahrnout i část hořejšího pozemku (víme z vlastní zkušenosti).

Celý pozemek se nachází na severní straně kopce, díky čemuž je zcela uchráněn od hluku dálnice D11 na druhém, tedy jižním svahu. Skýtá tak naprostý klid, přestože dálnice je doslova za rohem. Z vrchní zahrady je nevšední výhled do kraje. V jasných dnech je odsud vidět nejen blízký Nymburk, ale občas i hřbety Krkonoš. Přes svojí severní polohu je celá zahrada dostatečně osluněna a osvětlená díky svému umístění ve svahu kopce.

Vrchní zahrada je také zcela výjimečná: oproti všem okolním pozemkům je dvakrát tak velká. Vznikla totiž kdysi spojením dvou pozemků za původními domky dohromady. Oplývá hlubokou vrstvou černozemě (několik metrů hluboká vrstva kvalitní půdy), a je tak předurčena k vytvoření jedinečné zahrady, ať již květinové či užitkové. Na pozemku je již teď několik úžasných dřevin: velmi dobrý, plodný starý červený rybíz, neuvěřitelně úrodná švestka, nově zasazená višeň s plody nejvyšší kvality, krásný stromeček arónie a samčí i samičí, plně plodící řešetláky.

Blízké okolí skýtá stále rostoucí možnosti cyklistiky a koupání. Nově vybudovaná cyklostezka vede ze Sadské až do Poděbrad a podél Labe zpět. Koupání naleznete ve 3 km vzdáleném jezeře Sadská nebo na druhé straně Labe v Drahelicích. Do blízkého Hrabalova Kerska, kde se nachází i známý Josefův pramen, je to pouhých 5 km. V okolí se dále nacházejí lázně Poděbrady, město Nymburk, výstaviště Lysá nad Labem a Přerov nad Labem se skanzenem a s úžasnými zahradnictvími.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu288150
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 680
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.