Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 71 m² bez realitkyTkalcovská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Tkalcovská, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce8 000 Kč


Hledám spolubydlící (nekuřačku bez domacích zvířat) do samostatného pokoje v mezonetovém podkrovním bytě v osobním vlastnictví, včetně internetového připojení, novostavba z roku 2013. Pokoj je plnně vybaven nábytkem (gauč s úložným prostorem, stůl, nástěnný policový díl, skříń, proutěná truhla). Byt byl zakoupen v létě roku (2013) a jsem prvni majitelka. Veškeré vybavení domácnosti včetně spotřebičů je kompletně nové (vybavení kuchyně včetně myčky). Pokoj je situován na jihozápad, 9 m2 s nábytkem, k dispozici je včetně celého spodního patra (kuchyň+obývací pokoj), případně i sklep. Nájem 5000 kč + 2000 kč energie měsíčně. Okna v celém bytě jsou vybavena venkovními membránami, které odvadi 30% tepla a take vnitřními roletami, žaluziemi v horních pokojích. Výborná dopravní dostupnost z centra, pěší vzdálenost 8 min na Malinovského náměstí. Dům se nachazí v blízkosti řeky Svitavy a sítě cyklostezek. Možnost parkovaní před domem. Pokoj je k dispozici od 1.6.2018. Vratná kauce 8000 kč a měsiční nájem předem. V případě zájmu mne prosím kontaktujte kdykoliv na telefonu 777 646 427. Děkuji.

Hi, I am looking for a flat mate (non-smoker, no pets please) to a separate room. The room is 9sqm situated to South west in Double floor apartment 3+kk.The room is including furniture ( bed with storage space, corner PC table, wall shelving unit, undercarriage hanging clothes, wicker chest). All windows in flat are equipped with dark outside heat membranes ( absorbing 30% of heat in Summer) and inside blinds/venetian blind.The payment is 4000kc rent + 2500 energies per motnh, this price is included internet connection(30 MB) and insurance. I bought this flat in summer 2013 and am a first owner. All equipments and machines are totally new. The bottom floor of the flat ( kitchen + living room + facailites) will be shared equally :). The building is situated just 8 minutes walking distance to city centre, 5 min by tram. Building is located near to Svitava river and network of cycling paths. Parking is possible in fron of the house. Deposit 4 000 CZK + plus 1 month rent to pay ahead. I speak fluently English, basic Portuguese, German and French. Room is available from 1.9.2017. If interested please contact me via mobile : 777 646 427. Thanks for reading.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu288701
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha71
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.