Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyHerčíkova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Herčíkova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč


Hledáte pěkný malý byt blízko technologického srdce Brna?

Přijďte si prohlédnout moderně a vkusně zrekonstruovaný byt 1+kk, v 3. NP kompletně zrevitalizovaného domu na ulici Herčíkova 2.

Zaujme Vás slunný a čistý hlavní pokoj, s oknem orientovaným na jih vybavený LCD televizí, DVD přehrávačem a pračkou chytře schovanou ve skříni. Po levé straně od vchodu se nachází prostorná šatna. Po cestě do hlavního pokoje najdete samostatnou kuchyň vybavenou lednicí, mikrovlnnou troubou a elektrickým sporákem. Za dveřmi po levé straně je malá, ale útulná koupelna s umývadlem a vanou, za dalšími dveřmi se schovává oddělený záchod. K bytu náleží sklep v přízemí.

Vše, co potřebujete ke spokojenému životu, máte v dosahu. Do Billy nebo na zastávky tramvaje a nočního autobusu dojdete do 5 minut. Jestli pracujete v některém z nových výzkumných center nebo studujete na VUT, tak jste tam pěšky do 10 minut.

Chcete si o víkendu zajít na oběd? Restaurace U kotelny, kde dobře vaří, je hned před domem.

Poslední fotografie ukazuje část projektu od interiérového architekta jako inspirace pro vybavení bytu.

Využijte možnosti kontaktovat přímo majitele bez nutnosti platit provizi realitní kanceláři. Byt je k pronajmutí od 1. Května.

Are you searching for nice small apartment close to technological heard of Brno?

Come to visit modern and tastefully reconstructed one room apartment in third floor of a completely revitalized building on street Herčíkova No. 2.

After entry you can see sunny and clear main room with window oriented to south equipped with TV, DVD player and washing machine cleverly hidden in wardrobe. On the left side after entrance is situated spacious storage. On the way to main room you will pass separated kitchen equipped with fridge, microwave and electric stove. Behind door on left side is small but cozy bathroom with sink and bathtub, behind next door is hiding separated toilet. To the apartment is also belonging cellar in the basement.

Everything, which you need for easy life, you have close to you. To Billa, tram or night bus you will get under 5 minutes. If you are working in one of the new research center or studying on BUT, you will get there on foot within 10 minutes.

You would like to go on weekend for a dinner? Restaurant U kotelny, known for tasty meals, is right in front of the house.

Last of the photos is showing project of interior architect, like inspiration for apartment’s equipping.

Take your chance and do not hesitate to contact the owner directly without need to pay fee to real estate agent. Apartment is available from the 1st of May.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu289148
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha30
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.