Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyHodkovická, Liberec - Doubí u Liberce, Liberecký kraj

Hodkovická, Liberec - Doubí u Liberce, Liberecký krajVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k pronájmu velmi slunný byt po kompletní rekonstrukci, který se nachází v klidné části Liberce, ve 4.patře panelového domu z celkových 4 pater, bez výtahu. V bytě proběhla kompletní rekonstrukce - plastová okna, výměna kotle - vlastní plynový na ohřev vody i topení, nové rozvody, bourání a přestavění bytového jádra na zděné, nová kuchyňská linka se spotřebiči - mikrovlnka, myčka, sporák, rychl. konvice a další, plovoucí podlahy, štuky, malba. V bytě jsou velmi nízké náklady, zálohy na elektro + plyn + voda pro 2 osoby cca 2000 Kč/měs. Byt je k pronájmu kompletně zařízený. V okolí spoustu zeleně, zastávka mhd 200m. Parkování před domem. Výše měsíčního nájmu činí 8500 Kč + cca 2000 Kč zálohy, požadovaná vratná kauce ve výši: 15 000 Kč.

Volný ihned.

Offering sunny flat after complete reconstruction. Flat is located at the suburb of Liberec city in 4th floor of panel house. Plastic windows, new gas boiler for heating and hot water; rebuilded bathroom; new kitchen with all appliances. Flat is fully equipped with floating wood floor. Low monthly fees app. 2000Kč/month. Rent 8500Kč/month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu28985
Dispozice2+1
Podlaží4
Užitná plocha65
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.