Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyVratislavova, Praha - Vyšehrad

Vratislavova, Praha - VyšehradVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné13 800 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


Nabízíme od ledna 2020 byt k minimálně ročnímu pronájmu, nacházející se v klidné ulici Vratislavova 38, Praha 2 – Vyšehrad. Byt je v cihlovém domě s výtahem a má přímý výhled na Karlov. Dispozičně se jedná o byt 1 + kk o výměře 35 m2 . Celý byt je vybaven nábytkem a úložnými prostory ve vestavěné skříni v chodbě. Kuchyňská linka v barvě vanilky s dřezem a elektrickou varnou deskou (2 plotýnky), el. troubou, mikrovlnnou troubou a pračkou zn. Bosch. Koupelna je osazena vanou, umyvadlem a WC.

Vytápění bytu je zajišťováno lokálním topením, v každé místnosti bytu jsou radiátory. Okna bytu jsou dřevěná, špaletová, dřevěné dveře. Podlaha bytu je pokryta zátěžovým kobercem z čtverců a v koupelně dlaždice. Do bytu je zaveden rozvod televizního signálu a SAT s velkou volbou kanálů.

Parkování je možné v podzemních garážích nedaleko domu (zpoplatněno provozovatelem) nebo při přihlášení se k tr. pobytu na ulici.

Cena: 13 800 Kč/měsíc + poplatky za služby včetně topení 2000 Kč + elektr. energie (cca 500Kč, dle naměřeného odběru z hodin). Nejkratší doba pronájmu min. 12 měsíců. Požadovaná jistota při podpisu smlouvy ve výši 21 tisíc.

Pronájem možný pouze pro nekuřáky a bez domácích mazlíčků.

Pobyt méně než 12 měsíců je možný za cenu dohodou, která bude odvozena dle konkrétně zadaných informací (délka pobytu - termín).

We offer a long term rental (at least 1 year) furnished apartment 1 + kk of size 35 m2. Kitchenette with electric hob (2 hotplates), el. oven, microwave, refrigerator and washing machine. The apartment is ideal for 1 person. The apartment is located on the 3rd floor of a building with a lift in Vratislavova street next to the park of Vyšehrad. Quiet area in the centre of Prague, one window to the street and the other to the park. All amenities and perfect transport accessibility. The rent is in the amount of 13.800 + 2.000 service + 500 electricity (utilities are calculated for 1 person and are charged based on actual consumption, as well as electricity).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu290569
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha35
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.