Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyJiřího Herolda, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj

Jiřího Herolda, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj
Cena790 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 408 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prostorný, slunný, udržovaný druž.byt 3+1 v 1. poschodí ze 17 v klidné lokalitě Ostrava - Bělský Les, Herolda (75m2). Jádro, kuchyň i podlahy původní stav, nová kombin. trouba se sporákem Gorenje (horkovz. s grilem, časování, display). Zaveden internet i kabelová digitální TV. K bytu náleží standardní sklepní kóje + uzamykatelná komora v chodbičce naproti bytu. 790.000 Kč po slevě bez provize RK. V domě jsou nové vchody, kamerový systém, bezbariérový přístup, nové schránky a výtahy, plastová okna. Zateplení bude realizováno 2010. Cca 500 m je městský lesopark s akvaparkem, 5-10 minut pěšky veškerá vybavenost (MHD, poliklinika, nákupní střediska, školky, školy, mateřské centrum, sportovní hala, knihovna, pošta i ostatní služby). Nájem včetně úvěru na zateplení a okna 4.200 Kč pro 3 osoby.

Large annd sunny flat in the first floor of a block-of-flats At J.Herolda street in Ostrava - Belsky Les. Plastic windows. Other equipment in the original stage. New combined oven Gorenje in the kitchen. Cable TV and internet. A lockable chamber nextdoor suitable for storage and also a lockable box in the underground. New camera system in the house, new entarnces and postboxes, entry for disabled. Parking at the street available. About 500m far from the city-park Belsky Les, all servis reachable by foot up to 3-10 minutes (school, shops, doctors, sport, mothers club, post office, tram and bus stop etc). Any questions will be answered immediatelly by e-mail, more photos can be sent on request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu29149
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha75
Podlaží1
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.