Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 120 m² bez realitkyCechovní, Jenštejn - Jenštejn, Středočeský kraj

Cechovní, Jenštejn - Jenštejn, Středočeský kraj
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 641 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízíme k prodeji nový prostorný ŘRD o vnitřní dispozici 5+kk a celkové užitné ploše 120 m2 v obci Jenštejn na okraji Prahy.

Dům se nachází v klidné lokalitě v zástavbě řadových a samostatně stojících domů.

Součástí domu je zahrada o výměře cca 300 m2 s terasou a zahradním domkem, další prostorná terasa o výměře 16 m2 se nachází ve 3.NP domu. K domu dále náleží garáž, dílna a parkovací stání na další auta před domem.

Dům je umístěn ve třech nadzemních podlažích. V přízemí je vstupní chodba, samostatné WC s umyvadlem, prostorný obývací pokoj s výstupem na terasu a zahradu za domem, kompletně vybavená kuchyně s jídelnou a interiérové schodiště do 2.NP.

Ve 2.NP se nalézá velká ložnice, dětský pokoj a koupelna s vanou a WC. Koupelna je vybavena nadstandardními zařizovacími předměty značky Laufen. Dům je vytápěn plynovým kotlem značky BUDERUS, který zajišťuje rovněž ohřev TUV.

Ve 3.NP domu jsou umístěny další dvě místnosti, využívané jako pracovna a 2. dětský pokoj a dále se zde nachází chodba s výstupem na terasu.

Dům je prodáván včetně nové kuchyňské linky se všemi spotřebiči, na zahradě zůstane zahradní domek. Ostatní vnitřní vybavení domu je možno odkoupit dle dohody. Dům je osazen zabezpečovacím zařízením, veškerá okna jsou opatřena vnitřními žaluziemi, povrchy podlah – plovoucí podlahy a dlažba.

Jenštejn je nově se rozvíjející obec na východním okraji Prahy – PID na metro Černý Most do 7 minut, v těsné blízkosti Praha 9 – Vinoř a Horní Počernice. Veškerá občanská vybavenost v dojezdové vzdálenosti. V blízkosti jízdárna, tenisové kurty a tenisová hala, golf atd.

RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu29170
Dispozice5+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha120
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.