Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 27 m² bez realitkyZborovská , Praha - Malá Strana

Určeno ke spolubydlení
Zborovská , Praha - Malá Strana
Měsíční nájemné6 000 Kč


Hledáme 2 spolubydlící kteří by sdíleli jeden prostorný neprůchozí pokoj v bytě ve Zborovské ulici. Byt se nachází v krásné lokalitě Malé Strany, cca 2 minuty od mostu Legií naproti Národnímu divadlu (v okolí lanová dráha Petřín, Karlův most,...). Byt má velkou předsíň, atypicky řešenou kuchyň a je plně vybaven pračkou, myčkou na nádobí a vším, co byste asi tak mohli potřebovat. Samotný pokoj je slunný a především velký, nutno vidět!! Cena 6.000 Kč na osobu je včetně všech poplatků a internetu.

We are looking for two flatmates who would like to share a large sunny room. The flat is situated in the nice surroundings of Malá Strana, aproximately two minutes from Vltava River. Both the Charles Bridge and National Theater are in ten minutes proximity.

The flat is very cosy and equipped with everything you might need including a washing machine and a dish washer. The price is 6000 crowns per person and includes all possible costs such as energy consumption and broadband internet.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu29243
Dispozice2+1
Typ budovyCihla
Plocha27
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.