Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 43 m² bez realitkyNa Cisarce, Praha - Smíchov

Na Cisarce, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné12 900 Kč


K pronajmu od 1.zari na Residenci Cisarka (vedle Homolky) ve 4.patre (nejvyssim) s vyhledem do Motolskeho udoli svetly byt

1 + 1 (42,5 m) v luxusnim zdenem dome z r. 2007, idealni pro 1 osobu : obyvaci pokoj + kuch. kout, mala loznice, predsin,

vetsi koupelna s vanou, wc. Balkon ca. 5m. Byt je vybaven lednickou, sporakem s keramickou deskou a el. troubou, digestorem, prackou, zaclonami a zavesy. Kuch. linka z Ikey, podlaha vsude lux. drevene parkety. V dome je vytah, k bytu patri garazove stani. Ostraha v celem arealu 24 hod. denne. Cena energii dle vlastni spotreby. Byt je k nahlednuti od 15.srpna.

Cena k jednani : 12.900vcetne gar. stani. Zajemci mohou volat denne po 19.hodine na cislo 607705549

Available from Sept. 1st in the residential area Cisarka (next to Homolka hospital) on the 4th (top) floor with a view of the Motol valley. A bright 1+1 flat (42.5 m) in a luxurious brick building built in 2007 ideal for 1 person: living room + kitchenette, small bedroom, hall, a larger bathroom with bath, WC. Includes balcony (approx. 5m). The flat is furnished with a fridge, ceramic stove and electric oven, washing machine and drapes. Kitchen line is from IKEA, floors are all lux. hardwood. There is an elevator in the building, and an indoor parking spot is also included. Security in the entire complex around the clock. Cost of energies according to usage. Flat can be viewed starting on Aug. 15th.

Price: 12 900 CZK, including the parking space. Interested parties may call daily after 7PM at 607705549

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu29251
Dispozice1+1
Podlaží4
Plocha43
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.