Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyMilotická, Praha - Zličín

Milotická, Praha - ZličínMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 5 m² • Sklep 3,6 m²
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


PRONAJMU PRO 1 OSOBU LUXUSNÍ 1+kk S BALKÓNEM, GARÁŽOVÝM STÁNÍM NEBO BEZ GARÁŽOVÉHO STÁNÍ NA PRAZE 5-ZLIČÍN: 5 MIN K AUTOBUSOVÉ ZASTÁVCE (2 ZASTÁVKY NA METRO ZLIČÍN), 7 MIN PĚŠKY NA METRO ZLIČÍN, AUTEM 15 MIN DO CENTRA A 10 MIN NA LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA. PROHLÍDKY BYTU PROVÁDÍM I O VÍKENDU.

U VÝJEZDU NA DÁLNICI: směr Kladno, Karlovy Vary, Plzeň, Rozvadov, Německo. Tento reprezentativní byt je vhodný k bydlení i podnikání. Nastěhování je možné dle domluvy.

CHCETE BYDLET A CÍTIT SE JAKO NA DOVOLENÉ V HOTELU? ČASTO CESTUJETE A POTŘEBUJETE ÚTULNÉ ZÁZEMÍ BLÍZKO LETIŠTĚ? PRONAJMĚTE SI KOMPLETNĚ ZAŘÍZENÝ KOMFORTNÍ A DESIGNOVÝ APARTMÁN V NOVOSTAVBĚ. TENTO KRÁSNÝ, ZAŘÍZENÝ A ÚTULNÝ APARTMÁN JE VHODNÝ PRO DLOUHODOBÉ LUXUSNÍ BYDLENÍ, JAKO MANAŽERSKÝ BYT PRO PRAVIDELNÉ CESTY DO PRAHY, MILENECKÝ AZYL NEBO KE KOMERČNÍM ÚČELŮM.

PRONAJMĚTE SI A IHNED BYDLETE! PRONAJMU POUZE DLOUHODOBĚ A NEKUŘÁKŮM BEZ ZVÍŘAT. V PŘÍPADĚ POTŘEBY JE MOŽNÉ PRONAJMOUT I BYT NEZAŘÍZENÝ ČI NĚKTERÝ NÁBYTEK ODSTRANIT.

LOKALITA

* blízko metra (linka B - zastávka Zličín)

* blízko MHD (Bus č. 180 - zastávka Halenkovská)

* blízko k výjezdu na dálnici

* blízko na letiště

* krásná příroda zvoucí k vycházkám, běhání, cyklistice a odpočinku

* s mnoha obchody, restauracemi, službami, multikinem, sportovním vyžitím

POPIS BYTU

Slunný byt v tichém místě, s výhledem do zeleně, v 1. patře s výtahem (6 NP) a orientací na západ. Byt disponuje moderní prostornou koupelnou s vanou, pračkou se sušičkou, ústředním i podlahovým topením, krásnou prosklenou kuchyňskou linkou se sklovarnou deskou a ledničkou, chodbou s vestavěnou skříní, bezpečnostním zařízením a bezpečnostními dveřmi, speciálním osvětlením, plovoucí podlahou/dlažbou. K dispozici jsou přípojky na telefon/kabel/internet. Byt je zařízen pro 2 osoby, k dlouhodobému bydlení vhodný pouze pro jednu osobu.

DALŠÍ ZAŘÍZENÍ

Vestavěná skříň, botník, věšákový systém, koženková rozkládací sedací souprava, jídelní stůl se židlemi, komoda, sklápěcí konferenční stůl, různé designové police a doplňky, kompletní vybavení kuchyně, záclony, závěsy a dekorace.

OKOLÍ

Najdete zde krásný altán a parčík s lavičkami, fotbalová hřiště, sportovní areál, restauraci U sousedů, poštu, rybník Hliňák a především klid. 1 min od bytu je obchod s potravinami a smíšeným zbožím, v docházkové vzdálenosti velké obchodně-zábavní centrum Metropole Zličín s mnoha obchody, restauracemi, službami a multikinem. 3 zastávky autobusem jsou vzdáleny GLOBUS, TESCO, IKEA, AVION, SIKO, KFC. Byt se nachází v moderním, nově vybudovaném komplexu.

CENA

K nájmu 16 500 Kč (1 osoba) hradí nájemce paušálně poplatky 2 500 Kč + elektřinu dle spotřeby (přepsána na nájemce). Za příplatek 500 Kč je možné si pronajmout část čistého, suchého sklepa.

GARÁŽOVÉ STÁNÍ

V případě potřeby je možné si pronajmout parkovací stání v podzemní garáži za 1´800 Kč. Vjezd do garáží je ovládán dálkovým ovládáním.

KAUCE

Požaduji 2 měsíční nájmy vč. poplatků na služby, polovina je možná na splátky.

RENT LUXURY 1+KK WITH BALKONY AND PARKING SLOT OR WITHOUT PARKING SLOT ON PRAGUE 5 - ZLIČÍN: 5 MIN TO BUS STOP (2 STOPS ON METRO ZLIČÍN), ON FOOT 7 MIN PRAGUE ON METRO ZLIČÍN, WITH CAR 15 MIN TO THE CENTER AND 10 MINUTES AT THE AIRPORT VÁCLAV HAVEL.I DO TOURS OF THE APARTMENT ALSO ON WEEKENDS.

EXCEPTION TO THE EXHAUST: Kladno, Karlovy Vary, Pilsen, Rozvadov, the border with Germany. This representative apartment is suitable for both housing and business. The apartment is available immediately, moving in is possible by arrangement.

WANT TO LIVING AND FEEL TO IN THE HOTEL? DO YOU FOLLOW YOU AND DO YOU NEED A SEASONAL CLOSE OF THE AIRPORT? RENT A COMPLETE COMFORT AND DESIGN APARTMENT IN NEW BUILDING. THIS BEAUTIFUL, EQUIPPED AND SUITABLE APARTMENT IS SUITABLE FOR LONG-TERM LUXURIOUS LIVING, SUCH AS THE MANAGERS FLOOR FOR REGULAR JOURNEYS IN PRAGUE, LOVERS ASYLUM OR COMMERCIAL PURPOSES.

RENT A APARTMENT AND LIVE RIGHT AWAY! RENT ONLY LONG-TERM NON-SMOKERS WITHOUT ANIMALS. IF NECESSARY, IT IS POSSIBLE TO RENT AN APARTMENT UNFURNISHED OR REMOVE SOME FURNITURE.

LOCATION

* near metro (line B - Zličín)

* close to public transport (Bus No. 180 - Halenkovská)

* close to motorway exit

* close to the airport

* beautiful nature inviting for walks, jogging, cycling and rest

* with many shops, restaurants, services, multiplex cinema, sports facilities

APARTMENT DESCRIPTION

Rent a sunny apartment in a quiet location, overlooking the greenery, on the 1st floor with a lift (6 NP) and orientated to the west. The apartment has a spacious modern bathroom with a bathtub, washing machine with a tumble-dryer, central and floor heating, a beautiful glazed kitchen with a glass plate and a refrigerator, hallway with built-in wardrobe, security equipment and security door, special lighting, floating floor / tiles.

OTHER EQUIPMENT

built-in wardrobe, shoe, hanging system, leather sofa, dining table with chairs, chest of drawers, folding desk, various design shelves and accessories, kitchen utensils, bed linen incl. anti-allergic blankets 200 x 220 cm and anti-allergic pillows, curtains, curtains and decorations.

SURROUNDINGS

The place is beautiful nature for walks, running, cycling and rest, sports complex, restaurants and post office. The complex is built at the exit to Karlovy Vary and the link to Plzeň / Rozvadov. Within walking distance is the large shopping and entertainment center Metropole Zličín with many shops, restaurants, services and multiplex cinema. 3 bus stops are GLOBUS, TESCO, IKEA, AVION, SIKO, KFC. The apartment is furnished for 2 persons, long-term housing is suitable only for one person.

PRICE

For rent 16 500 CZK (one person), the lessee pays the flat fee 2 500 CZK + electricity according to consumption (overwritten by the tenant). For an additional fee, it is possible to rent a garage space or a cellar. If necessary, it is possible to rent a part of the cellar.

COVERED PARKING

+ 1 800 CZK

BAIL

38 000 CZK, 1/2 is possible in installments

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu294233
Dispozice1+kk
Dostupné od20. 8. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Plocha32
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 5 m²
Sklep 3,6 m²
Výtah
MHD 2 minuty autem
Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 485 m (6 min)
PoštaPraha 517
🚶 643 m (8 min)
ObchodAMU Market
🚶 278 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 228 m (4 min)
RestauraceU sousedů na Zličíně
🚶 351 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 277 m (4 min)
Škola
🚶 249 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Socháňova
🚘 3 840 m (9 min)
SportovištěCMKarting
🚘 2 541 m (8 min)
Hřiště
🚶 110 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.