Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 64 m² bez realitkyJanov - Janov u Krnova, Moravskoslezský kraj

Janov - Janov u Krnova, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné3 480 Kč

+ Poplatky za služby510 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+1 v obci Janov u Krnova, v klidném čistém prostředí.

Byt se nachází v 1 poschodí, v domě jsou 4 Samostatné byty 2+1,o rozloze 64m2.Na celém domě, ve všech bytech jsou nová plástová okna. Dům má obecní vodovod, topení na tuhá paliva. Celková rozloha bytu - 64m2. Možnost k trvalému bydlení a trvalého pobytu.V ceně nájmu a poplatků není započítaná spotřeba elektrické energie, kterou si nájemník hradí sám, také palivo na topení si zajišťuji nájemníci na vlastní náklady. Dům je podsklepený, má volný půdní prostor, nachází se v krásném, čistém prostředí s lesy a rybníky, fotbalové hřiště. V okolí jsou: prodejna potravin, základní škola, lékařské středisko i se zubařem, dvě fotbalová hřiště, rybník, Farmy , pila, možnost turistiky, lyžování, koupání, pěstování domácích zvířat, atd. Obecní úřad je cca 200metru od domu http://www.mestojanov.cz/ Video Město Janov https://www.youtube.com/watch?v=kjQ64GmiV74 Autobusová a vlaková doprava, možnost příjezdu osobním i nákladním autem a parkováním před domem s příjezdem po asfaltové komunikaci.

K bytu přináleží vlastní okolní pozemky o rozloze 1535m2, zahrada.

Fotografie jednoho z bytu jsou pořízeny těsně po vymalování, nyní je byt uklizený. Na fotografiích je i přilehlé náměstí kde se konají různé kulturní akce, jarmarky, trhy, oslavy........

Možnost připojení tel. linek a internetu.

Při podpisu nájemní smlouvy požadujeme složení vratné kauce.

Info. na tel:+420603225790

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu294624
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.