Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyPavla Švandy ze Semčic, Praha - Smíchov

Pavla Švandy ze Semčic, Praha - SmíchovMHD 1 minuta pěšky
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Poplatky za energie3 500 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Ihned k nastěhování světlý a prostorný byt 2+1 v klidné ulici Pavla Švandy v centru Prahy. 5 min pěšky od stanice metra Anděl,nákupního centra Nový Smíchov,Národní třídy, Malé strany a Kampy.10 min pěšky od Národního divadla a Národní třídy. Výborná dopravní dostupnost-50m od zastávky Arbesovo náměstí se 4 tramvajovými linkami a dvěma nočními. Dva neprůchozí obytné pokoje směřující na jih s původní parketovou podlahou a okny do ulice. Kuchyň s kuchyňským koutem, kombinovaným sporákem a digestoří s výhledem do klidného dvora na Pražský hrad, Petřín, a Kinského zahradu. V kuchyni zůstává jídelní stůl s lavicí a dvěma židlemi. Pokoje jsou bez nábytku. v jednom z pokojů zůstává televize na nástěnném nosiči. Celý byt je čerstvě vymalovaný. Původní špaletová dřevěná okna. Koupelna s umyvadlem a vanou. V kuchyni lino, v koupelně a předsíňce dlažba, praktická komora s policemi. V bytě je k dispozici pračka do konce své životnosti. Lednici je nutno mít svojí. Vytápění zajišťuje každoročně revidovaný plynový kotel. Byt je ve 4.patře bez výtahu. Smlouva na rok s možností dalšího prodloužení. Poplatky jsou 1200Kč za osobu měsíčně a obsahují vodu, odvoz odpadu, společnou elektřinu v domě, úklid domu. Nezahrnují spotřebu elektrické energie a plynu v bytě (cca 3500Kč měsíčně dle individuální spotřeby). Spotřebu elektřiny a plynu hrazena nájemníkem přímo dodavateli (PRE a PPAS) V domě pouze bezproblémoví nájemníci. Pronájem přímo od majitele. Vzhledem ke stáří domu (postaven na začátku 20.století), nebyl vypracován energetický štítek - budova je zařazena v energetické třídě G. Dispozice a velikost bytu je vhodná pro bydlení nejvýše tří osob.

Nájemné 21 000Kč+1 200Kč/os.poplatky+elektřina a plyn v bytě, které se převedou na nájemníka (cca 3500Kč měsíčně dle individuální spotřeby)+možnost připojení internetu 400Kč měsíčně v případě zájmu. Je možné zřízení trvalého bydliště kvůli rezidenčnímu parkování. Kauce 35 000Kč

2 bedrooms flat with lot of light with kitchen with a kitchen corner. Available to move in immediately Located in a quiet street Pavla Švandy in the center of Prague, 5 min walk from underground station Anděl, shopping center Nový Smíchov, Petřín, Malá Strana and Kampa. 50m from the tram station Arbesovo náměstí with 4 lines and two night lines. The flat is in the fourth floor without an elevator. Two spacious rooms with wooden floor situated southern direction into the street. Kitchen with view into a calm courtyard on Pražský hrad, Petřín and Kinský Garden with a kitchen unit with gas cooker with an electric oven and ventilator, kitchen is furnished with a dining table with a bench and two chairs. Bathroom with a small tub and washbasin. Small storage with shelves. Contract for one year with a possibility of prolongation. Fees are 1200 czk per person and month and include payments for water, waste disposal, common electricity in house, cleaning of the house. It doesnt include electricity and gas in the appartment which you pay directly to the delivery company(around 3500Kč per month depending on individual consumption). Heating and hot water by gas boiler. Deposit 35 000Kč. A washing machine available in the apartment until the end of its function. No fridge. According to its size the apartment is suitable for max 3 person. No furniture in the rooms. The walls in the whole apartment are fresh painted.

The house was built at the beginning of 20th century - energetic class G.

Complete costs: rent 21 000Kč+1200Kč/fees per person+electricity and gas in the flat paid directly to the delivery company(PRE and PPAS)(cca 3500Kč)+about 400Kč internet in case of your interest.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu295089
Dispozice2+1
Dostupné od1. 10. 2023
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní
Plocha58
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDArbesovo náměstí
🚶 165 m (2 min)
PoštaPraha 5
🚶 253 m (3 min)
Obchod
🚶 206 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 261 m (3 min)
Restaurace
🚶 91 m (1 min)
LékárnaNeopharm
🚶 302 m (4 min)
Škola
🚶 157 m (2 min)
Mateřská školaŠkolička Domeček
🚶 468 m (6 min)
SportovištěLokal Blok
🚶 628 m (8 min)
Hřiště
🚶 316 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.