Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyThákurova, Praha - Dejvice

Thákurova, Praha - DejviceVybaveno
Cena5 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 325 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám originální byt 2kk/B/S/Z s geniem loci. Byt 45m2, balkon 1,5 m2, sklep 6m2, zahrada podíl na 250m2, společná kolovna. Interiér řešen s architektem (2006) - geniální úložné prostory, použity přírodní materiály - švestkové dřevo, travertin, dále tvrzené sklo, litá podlaha nyní pokrtá bílým kobercem, osvětlení. Kompletně vybavený stačí si donést sound systém a TV. Nový plynový kotel (kondenzační) 9/2017, pračka 8/2016, myčka, lednice, dvouplotýnkový elektrický vařič. Okna směřují do zahrady, západ. I ve velkých vedrech je v bytě příjemná teplota. Klid zaručen celoročně :).

Špičková dostupnost MHD: tram ZELENÁ 1min, bus ČÍNSKÁ 2min, metro DEJVICKÁ 2min MHD / 10min pěšky. Centrum Prahy 15 min tramvají, Divoká Šárka a Stromovka 15 min pěšky. Parkování před okny v Kotěrové ul., modrá zóna.

Síť drobných obchůdků, zajišťující vše potřebné pro domácnost v docházkové vzdálenosti. Kaufland 5min pěšky. Lékaři, zubaři 1 min pěšky. V okolí pestrá různorodost restaurací, cukráren, kaváren. Národní technická knihovna, kampus, nejkrásnější vyhlídka na Prahu jako na dlani.

Nízké poplatky - 3.324 Kč (1784 Kč SVJ, 1050 Kč plyn, 500 Kč elektřina).

Zahrada je vedena jako přírodní, bez chemie. Ovocné stromy a keře, byliny, kytky, lavičky, posezení, kompostéry. Lze tu grilovat. Stačí si sbalit kufr a okamžitě bydlet... ve městě a přírodě zároveň.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu295237
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.