Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 26 m² bez realitkyV Honech, Klecany - Klecany, Středočeský kraj

V Honech, Klecany - Klecany, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 799 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 761 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji útulný nekuřácký byt 1+kk o výměře 26 m2 v zánovním stavu volný od 1.5.2017. Byt je v novostavbě z roku 2011 v multifunkčním komplexu Astrapark Klecany, 6. patro, jihovýchodní strana, dva veliké výtahy, slušní a tiší sousedé. Součástí bytu je vlastní komora přímo na patře, která slouží jako úložný prostor. Byt je tvořen chodbou s úložnými prostory, kuchyní s obytným prostorem a patrem na spaní, komorou s pračkou, a koupelnou s toaletou. Byt zůstane částečně zařízen-kuchyňská linka, sporák se sklokeramickou deskou,odsavač par, na chodbě šatní skříně, v obývací části patro na spaní, které uspoří mnoho místa! Osvětlení je řešeno LED světly ve stropě. Na podlaze lino a dlažba. Velmi nízké náklady na provoz bytu cca 2100Kč. Byt byl využíván jen minimálně, je nekuřácký a nikdy v něm nebylo domácí zvíře. V Klecanech je veškerá občanská vybavenost, s výbornou dostupností do Prahy, autobusem cca 10 minut na metro Kobylisy, autobusová zastávka přímo před domem. 5 minut autem nákupní centrum Letňany a Čakovice. Kolem domu jsou cyklostezky, cvičiště pro psy,i hřiště pro děti. Parkování zdarma před domem. Před domem bude v brzké době supermarket, pekarna, drogerie, kadernictvi, atd. V bytě zavedena kabelová a satelitní TV, a internet od mnoha poskytovatelů. Byt je vhodný pro lidi, kteří potřebují klid po těžkém dni.

K prodeji za 1 749 000 Kč. Velice výhodná nabídka bez dalšího náročného vyřizování a investic. Bydlete ve vlastním za minimum. Bližší info mailem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu295279
Dispozice1+kk
Podlaží6
Typ budovyNízkoenergetický
RizikaPrověřit »
Plocha26
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.