Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyK Višňovce, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Rezervováno
K Višňovce, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné13 490 Kč

+ Poplatky za služby1 400 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


VÝJIMEČNÁ NABÍDKA krásného ZAŘÍZENÉHO bytu k dlouhodobému pronájmu . Byt 2+KK, k pohodlnému bydlení pro 2 osoby - ideálně pár.

Byt i interiéry domu jsou zrekonstruovány, vč. výtahu. Jednotka 2KK o celkové velikosti 55,4 m2 je ve 4.NP cihlového domu v ulici K Višňovce (parkování, zastávka MHD, obchody, bankomat před domem ). K jednotce náleží zabezpečená sklepní kóje (6 m2) a předsíň s botníky (3,33 m2).

Byt je v LUXUSNÍM PROVEDENÍ, vybaven kuchyňskou linkou na míru vč. vestavěných značkových spotřebičů (horkovzdušná kombinovaná trouba ELECTROLUX, sklokeramická varná deska ELECTROLUX, digestoř, kombinovaná lednice ELECTROLUX, velká myčka nádobí ELEKTROLUX).

V bytě je luxusní podlaha z masivních pravých bambusových parket, závěsné WC, prostorná vana se sprchou, kombinovaná automatická pračka se sušičkou značky BEKO, plně automatický plynový turbokotel JUNKERS pro ohřev teplé vody a ústřední topení včetně digitálního pokojového termostatu = úspora na topení, anténní a internetová přípojka včetně zapojeného Wifi.V případě zájmu je možné připojení na satelitní anténu.

Byt je vybaven nábytkem dle fotografií, ložnice je vybavena dvoulůžkovou postelí včetně roštů a matrací. V případě preference vlastního zařízení mohu po dohodě vybraný nábytek z bytu odvézt.

Elektroměr a plynoměr jsou při předání bytu do pronájmu přepsány na nájemníka a proto vyúčtování elektřiny a plynu probíhá přímo mezi nájemníkem a distributory.

Záloha na spotřebu vody a stočné je ročně vyúčtovatelná dle skutečné spotřeby.

Jsem přímý majitel bytu, proto neplatíte provizi RK. Ušetřené peníze můžete použít na ručení formou vratné kauce ve výši 20 000 Kč, kterou s ohledem na vybavení a provedení bytu požaduji.

Rezervace je možná při složení části kauce ve výši 8000 Kč. Doplatek kauce (12 000 Kč) pak proběhne při předání bytu společně s platbou 1. nájemného.

Prohlídka bytu je možná po vzájemné domluvě na tel. 608310176 (majitel)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu297930
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDGorkého
🚶 87 m (1 min)
PoštaPardubice 5
🚶 305 m (4 min)
ObchodMňam
🚶 98 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 82 m (1 min)
RestauraceU Kapitána
🚶 369 m (4 min)
LékárnaNa Višňovce
🚶 299 m (4 min)
ŠkolaWaldorfská škola
🚶 244 m (3 min)
Mateřská školaŠkolka Gorkého
🚶 333 m (4 min)
Sportoviště
🚘 2 152 m (5 min)
Hřiště
🚶 395 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.