Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 89 m² bez realitkyPolní, Slavkov u Brna - Slavkov u Brna, Jihomoravský kraj

Polní, Slavkov u Brna - Slavkov u Brna, Jihomoravský kraj
Cena2 260 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 029 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nabízíme k prodeji prostorný a slunný byt 3+1 o velikosti 80m2 s velkou lodžií a garáží .

Bytová jednotka se nachází ve 2.NP cihlového čtyřbytového domu v nejžádanější lokalitě města . V bytě byla provedena rekonstrukce koupelny a WC, je zde nová kuchyňská linka včetně spotřebičů. Ve všech pokojích jsou koberce ( pod koberci lino) , v kuchyni nové lino s imitací plovoucí podlahy. Součástí bytu jsou 2 sklepy, možno využívat i společné suterénní prostory (sušárna,prádelna včetně mandlování, kolárna).

Nová kuchyňská linka je v ceně. Výjimečný výhled do přírody. Velká parkovací místa přímo za domem a v okolí domu. Lze převést do OV.

Slavkov...

u Brna je vyhledávanou lokalitou, je centrem historického bojiště Austerlitz a patří k nejžádanějším lokalitám k bydlení.

Ve Slavkově je kompletní infrastruktura naleznete zde 2 mateřské školky, 2 základní školy, lékaře, příjemné nákupní možnosti v centru města, 3 supermarkety, několik příjemných restaurací a další místa k příjemnému společenskému vyžití, pobočky bank ČS a KB, Ge Money bank ‚ Úřad práce, Finanční úřad, městská policie.

Bohaté sportovní využití jako velké golfové hřiště a tréninkové odpaliště v zámecké zahradě, tenisové kurty, volejbalové kurty, velký sportovní stadion, velké koupaliště ( letní diskotéky). Procházky a klidnou přírodu včetně fontán a vodotrysků nabízí známý Slavkovský zámek včetně prohlídek , výstav, různých hudebních festivalů a samozřejmě i svatebních obřadů.

Autobusové i vlakové spojení jsou velmi dobře organizovány. Je zde dopravní uzel, odkud se můžete dopravit jak do Brna (cca 20 minut), tak i kamkoli jinam v rámci okresu Vyškov.

Doporučuji zejména klientům, kteří mají rádi nenáročné a příjemné bydlení v kombinaci s výborným zázemím.

Tel: 603112474. RK nevolat!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu29985
Dispozice3+1
VlastnictvíDružstevní
Plocha89
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.