Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyPaříkova, Praha - Vysočany

Rezervováno
Paříkova, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Vlastník nabízí k pronájmu byt v moderním bytovém domě Rubeška 2. Prostorný byt 2+kk /56m2+4m2 balkon/ je dobře dispozičně řešen. Byt se nachází v 7. patře, nabízí pěkný výhled. Pod jižně orientovaným velkým francouzským oknem obývacího pokoje vede jen cesta pro pěší. Je vybaven kuchyňskou linkou německé značky LEICHT se spotřebiči AEG (myčka, trouba, varná deska, lednice+mrazák), v předsini věstavěné skříně, masivní bezpečnostní dveře. Prostorná koupelna s vanou a bidetem, oddělené WC, na podlaze mramor, TV/internet v obou místnostech.

Společné prostory včetně okolní zeleně jsou pravidelně udržované. V domě lze využit recepci (např. příjem zásilek a pošty) nebo úschovnu kol. U správcovské firmy je možné objednat veškeré opravy a služby. Kamerový systém napojený na 24 hod. recepci společně se vstupem na čipy zaručuje vysokou míru bezpečí bytu i garáží.

Silnou stránkou bytu je výborná dopravní dostupnost. Stanice metra, tramvaje a vlakového nádraží jsou ve vzdálenosti 100 metrů, autobusy o 50 metrů dále. Do lokality jezdí noční spoje. Další výhodou je blízkost všech potřebných obchodů. Pekárna, lékárna a večerka přímo v domě, cukrárna, čerstvé ryby a lokální nákupní centrum Fénix (Billa, pošta, čistírna, opravna obuvi , fitness a další) 3 min chůze. Nemocnice s poliklinikou 5 min chůze.

Měsíční nájem činí 12.000kč, zálohové poplatky 4.000kč + elektřina, kauce 20.000kč, žádné poplatky RK. K dispozici v květnu 2017 nebo dle dohody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu300435
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.