Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 36 m² bez realitkyKapraďová, Praha - Záběhlice

Rezervováno
Kapraďová, Praha - ZáběhliceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronájem bytu 2+kk v Praze 10 na Zahradním městě

Slunečný byt s jižní orientací o rozloze 36 m2 je nově a kvalitně kompletně zrekonstruovaný a velice prakticky uspořádaný. Skládá se z obývacího pokoje, samostatného kuchyňského koutu, ložnice, předsíně a koupelny s WC. K dispozici je i zasklená lodžie přístupná z chodby domu a sklep v suterénu.

Byt se nachází v (posledním) 7. patře zatepleného panelového domu s novým výtahem v ulici Kapraďová 4, Praha 10. Jde o velmi klidnou a příjemnou zónu plnou zeleně.

Vybavení bytu:

V kuchyni je nová kuchyňská linka s dřezem, elektrickou varnou deskou, digestoří, mikrovlnnou troubou a lednicí s mrazákem.

V koupelně je samostatné umyvadlo, velké zrcadlo, sprchový kout, WC, pračka a úložný prostor.

Byt si lze pronajmout jak s nábytkem (viz fotografie), tak bez nábytku.

V předsíni, kuchyni a koupelně je položena dlažba, v obývacím pokoji a ložnici je koberec. Nová plastová okna.

V bytu jsou dostupné služby UPC (televize, internet).

Skvělé dopravní spojení a občanská vybavenost:

Byt leží 1 minutu chůze od stanice autobusů Centrum Zahradní město (autobusy 138, 195), kterými se dostanete během 5 minut na stanici metra Skalka (trasa A, 15 minut do centra města) nebo během 2 minut na zastávku Zahraní město (autobusy 138, 175, 177, 195, tramvaje 22, 26). Autem jste za 2 minuty na jižní spojce a za 15 minut v centru města. Parkování bez problémů přímo u domu.

Přímo u domu se nachází také obchodní centrum Cíl (samoobsluha Albert, čínská restaurace, pizzerie, Česká spořitelna, další obchody a služby, knihovna). V blízkosti je rovněž poliklinika, pošta, Tesco, Penny, Park Hostivař (Albert, obchody, banky, lékárna, multikino, pošta, fitness BBC) i sportovní centrum HAMR (restaurace, tenis, squash, stolní tenis, beach volejbal, posilovna…). V blízkosti domu je také školka a základní škola. Přímo u domu je dětské hřiště.

Nájemné:

Nájemné činí 11.000 Kč měsíčně, poplatky za služby činí 2.500 Kč měsíčně, vratná zúčtovatelná kauce činí 20.000 Kč.

Byt je k dispozici okamžitě.

Prague, beautiful furnished apartment 2+kk for rent in Garden City (Zahradní město)

Beautiful sunny fully furnished renovated apartment 2+kk with a total area of 36 m² is located on the 7th floor of thermally insulated panel building on Kapraďová Street in Prague 10. The apartment has one outdoor parking space.

The apartment consists of a living room, separate kitchen, bedroom, hallway and bathroom. The modern kitchen is equipped with electric cooker with ceramic hob, extractor hood, microwave oven and refrigerator. Bathroom with shower bath and washing machine. There is also a glass balcony accessible from the hallway. The house is located in a very quiet and pleasant zone full of greenery. Close to all amenities – restaurants, supermarkets, post office, library, fitness, shopping center, park Hostivař, ATMs, pharmacies, nursery, primary school, playground, cinema and sports center HAMR (restaurants, tennis, squash, table tennis, beach volleyball, gym...). Excellent transport links – bus stop „Centrum Zahradní město“ a minute from the house from which you get to metro „A“ Skalka to 6 minutes. By car you have the city circuit (Jižní spojka) 2 minutes away and the city center is 15 minutes away.

The apartment can be rented with furniture (sofa, dining table, chairs, a 140 cm-bed, wardrobe - see photo) or without furniture. UPC is available in the apartment (TV, internet).

Rent is 10.000,- CZK per month + utilities (around) 2.500,- CZK per month, accountable refundable deposit is 20.000,- CZK. The apartment is available from 15. December 2016.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu300608
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní
Plocha36
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Výtah
Lodžie
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDCentrum Zahradní Město
🚶 193 m (2 min)
PoštaPraha 106
🚶 631 m (8 min)
ObchodAlbert
🚶 357 m (4 min)
BankaČSOB
🚶 722 m (9 min)
RestauracePizza Emilio
🚶 260 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 142 m (3 min)
Škola
🚶 492 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Chmelová - Podléšková
🚶 551 m (7 min)
SportovištěSK Hostivař
🚘 1 798 m (4 min)
Hřištědopravní hřiště
🚶 176 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.