Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 82 m² bez realitkyBiskupsky dvur , Praha - Nové Město

Určeno ke spolubydlení
Biskupsky dvur , Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Prostorný světlý pokoj 25m2 k pronájmu v 3+1 bytě v centru Prahy v Petrské čtvrti. Pokoj je kompletně a vkusně zařízen (rohová sedací souprava, postel, pracovní stůl s židlemi, starožitná knihovna, několik komod a věšáků na oblečení, police a lampy, koberečky, povlečení a ručníky). V bytě bydlí další 3 pracující dívky okolo 25-30 let, sdílená je nově rekonstruovaná kuchyň s plnou výbavou a nově vybavená koupelna s vanou, sprchou a pračkou. V bytě Wifi internet bez dalšího poplatku. Výhled z pokoje na gotický kostel sv. Petra, klidná ulice uprostřed centra Prahy (Florenc, Nám. republiky) a kousek od cyklostezky podél Vltavy. Vysoké stropy, parkety, velká okna, velmi světlý, útulný a elegantní byt v centru Prahy!

ROOM FOR RENT in a fully furnished, spacious, light, cosy 3+1 apartment in the center of Prague 1, I rent one bedroom, available immediately. Wifi Internet connection is in the apartment.

LOCATION: The apartment is on a 2nd floor in a townhouse, right in the centre of Prague 1 in a quiet street just off Petrske namesti (www.mapy.cz). It is a very practical, comfortable and lively location, perfect for enjoying Prague but at the same time being close to all necessary facilities and transport connections!! 2 min. walk from both Florenc (metro C&B line, bus terminal), and Namesti republiky (metro B line, railway station), 1 min. walk from tram stop (8, 5, 24, 3,...to all direction, incl. night trams). All kinds of shops, bars, restaurants, pubs, clubs, sport&outdoor facilities (gym&pool in AXA, YMCA or World Class in the Marriot, tennis courts Stvanice, squash courts, Thai massage center, Vltava riverside trails for biking, skating, Letna park a short walk, 10min tram ride to Podoli huge indoor&outdoor swimming pool...) in the closest proximity, can walk everywhere!!

APARTMENT: Fully furnished and newly recontructed 3+1 apartment.

Fully equipped brand new kitchen, great view at church&trees.

The bathroom has a bathtube, shower, washing machine, toilet is separate.

YOUR ROOM: The room is beautiful, light and spacious approx. 25m2 with large windows overlooking a church, fully furnished with comfy comfortable foldable couch, bed, large working table, library, chairs, small tables, lamps, wardrobes, small carpets - you can freely move the furniture, or bring yours, I can provide bedsheets, towels as well.

Email me for viewings!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu30201
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha82
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.