Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 5+kk • 150 m² bez realitkyNa Výsluní, Tuchoměřice - Tuchoměřice, Středočeský kraj

Na Výsluní, Tuchoměřice - Tuchoměřice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena8 846 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 254 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Jedná se o polovinu dvojdomu o dispozici prodávané poloviny 5+kk dvojpodlažní 1 patro : vstup, pracovna,technická místnost, koupelna s WC, kuchyňský kout který lze uzavřit na kuchyň, obývací část se vstupem na terasu, odlehčené samonosné schodiště do patra bytu z masivního bukového dřeva.

2 patro bytu: 3 ložnice, koupelna.

1 patro bytu a koupelna v patře vytápěna podlahovým topením. Ložnice vytápěny radiátory. Centrální vysavač. Okna dřevěná EURO. V obývacím pokoji je prosklený roh s výstupem na terasu. Všechny ložnice jsou prosvětleny okny k podlaze.

Cena včetně parkování pro 2 vozy.

K bytu možno dokoupit část pozemku o výměře 286m2.

Obec Tuchoměřice je velmi příjemné místo k bydlení pro rodiny s dětmi, v obci je školka, škola, pošta, 2 obchody s potravinami, restaurace s dětským hřištěm, hřiště na nohejbal nebo tenis. Doprava je zajištěna pražskou integrovanou dopravou na metro Bořislavka cca 20minut. Mezinárodní škola Nebušice 15 minut autobusem. Stanice 1 minutu chůze.

Byt v tomto domě je prost ostatních nákladů za společné prostory nebo služby vykonávající subdodavatelské firmy. Platíte pouze spotřebu vlastní bytové jednotky.

Buy half of doublehouse with disposition of part for sell 5 + kk two floors: entrance, study, utility room, bathroom with toilet, kitchenette that can be closed to the kitchen, living room with access to the terrace, lightweight self-supporting staircase to the floor of solid beech wood.

2 floor apartment: 3 bedrooms, bathroom.

1 floor apartment and bathroom on the floor heated by underfloor heating. Bedrooms heated by radiators. Central vacuum cleaner. Wooden EURO windows. The living room has a glass corner with exit to the terrace. All bedrooms are lit by windows to the floor.

Price includes parking for 2 cars.

The apartment includes a garden of 286 square meters.

Tuchoměřice village is a very nice place to live for families with children, in the village there is a kindergarten, school, post office, 2 grocery stores, restaurants with playground, playground for football or tennis. Transport is provided by Prague integrated transport to the metro Bořislavka about 20 minutes. International school Nebušice 15 minutes by bus. Station 1 minute walk.

The apartment in this house is free of other costs for common areas or services of subcontractors. You only pay for your own apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu302626
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 2. 2020
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA
VytápěníPlynové
RizikaPrověřit »
Plocha150
VybavenoČástečně
Plocha pozemku796
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.