Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu • 133 m² bez realitkyKřížová, Praha - Smíchov

Křížová, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Moderní zrekonstruovaný byt o celkové výměře 125 m2 + 7,5 m2 terasa s výhledem na Vyšehrad v 5/5 patře cihlového domu s novým výtahem. Byt se nachází v rezidenční části Smíchova, kde je blízko do centra i do zeleně (kopec Děvín a Prokopské údolí za domem). Jedná se o vzdušný slunný byt loftového typu s prostornou moderní kuchyní vybavenou veškerými spotřebiči, velkou koupelnou s vířivou vanou. Na chodbě a v ložnici zabudovaná skříň. Po dohodě lze ponechat i část vybavení bytu. K dispozici Internet a telefon. V domě probíhá rekonstrukce společných prostor. U domu zastávka MHD - 5 min. Anděl.

Vhodné využít i jako ateliér nebo kancelář.

Newly reconstructed big attic apartment, 125m2 plus 7,5m2 terrace with view of Vysehrad on the 5th floor with lift. Apartment is situated in very cool location near to the center (Andel) and near to the nature - Devin hill, Prokop valley behind the house.

One large room with TV corner, dining corner, living room, bed room, separated by stairs and curtains, fully equipped kitchen, large bathroom with shower, whirlpool and washing machine. In corridor and bedroom built-in wardrobes.

Possible to use as art studio or office.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu30293
DispoziceOstatní
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha133
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.