Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 7+1 • 320 m² bez realitkyTylovická, Praha - Zličín

Tylovická, Praha - ZličínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné46 900 Kč

+ Poplatky za služby5 800 Kč


Velice krásný, luxusní, atypický rodinný dům 7+2, situovaný v Praze 5 Zličíně. V přízemí se nachází hala, kuchyň, jídelna, obývací pokoj, ložnice, pracovna, hlavní koupelna s WC, vanou a sprchovým koutem, samostatné WC, šatna a technická místnost. V 1. patře jsou pak samostatné pokoje každý s vlastní koupelnou a WC, místnost pro pračku atd., plus rozlehlá terasa s krásným výhledem. Suterén domu nabízí samostatnou bytovou jednotku s odděleným vstupem (obývací pokoj s kuchyňským koutem, hala, 2x koupelna s WC, samostatný pokoj - vše s okny do velkých anglických dvorků) a technická místnost s tepelným čerpadlem a studnou, plus malý sklep. K domu jsou k dispozici dvě garáže jedna s vinným sklepem. Na podlaze, žula, dlažba, parkety. Klimatizace, podlahové vytápění, tepelné čerpadlo, alarm, před okenní rolety, případně mříže. Zahrada cca 400 m2. Výborná dopravní dostupnost. Konečná stanice metra B, cca 2 stanice BUS, či pěšky, konečná tramvaje č.9,10 cca 3 min. autem nebo opět BUS. Nájezd na dálnici D5 a tedy i dobrá dostupnost letiště či mezinárodní školy v Nebušicích či německé školy v Řepích. Veškerá občanská vybavenost v okolí včetně školky, školy, lékaře, pošty, knihovny a hypermarketů. K dipozici od 1.10.2017.

Spacious 7 + 2 Family House Available for Rent Now

Located in Prague 5, Zličín

Seated in a 500m2 fully-grown English-style relaxation garden, this generously sized home provides an elegant living environment for any family. Floors are covered by either parquets or heated granite tiles and the ground level features a spacious hall leading to a commodious kitchen and a large dining and living area with a garden entrance. The hall also takes you to the master bedroom, study area, main bathroom with tub, separate shower and a toilet, also to a fully furnished cloakroom and another guest WC. The first floor provides two spacious bedrooms with ensuite shower-rooms with toilets and a large terrace with beautiful views to South, West and North. The basement offers an independent dwelling unit with a hall, one room with a kitchenette and ensuite shower-room with WC and another separate room and a separate bathroom with WC and all of this with its private entrance. This home ensures comfortable living with plenty of storage area, several utility rooms and with all the necessary conveniences of modern living including two separate garages with remote control operated doors, air-conditioning in all rooms, a large utility room with a heat pump providing heating and a well which supplies “utility grey” water for all WCs and garden sprinklers. The house has a sophisticated electronic security system plus window shutters and steel grids.

The neighborhood provides excellent transportation links. The metro station Zličín can be easily reached in 12 minutes by walk or in 3 minutes by several bus lines with bus stops around each corner. The final stop of tram No. 9 (the most convenient of all the city tram lines) is only 3 min. away by car. The highway D5 to Germany as well as METROPOL, one of the biggest shopping malls in Prague, can be reached within minutes. The Prague Václav Havel international airport is also within 15 minute distance. A car drive to the International School of Prague in Nebušice and/or to the German School in Řepy is also maximum 25 minutes. As a former village, Zličín area provides a peaceful and clean countryside atmosphere and at the same time it offers all the necessary civic amenities including nurseries, schools, doctors, post office, library, firemen station and a neighbor friendly grocery store.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu303160
Dispozice7+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha320
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.