Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyPraha - Zbraslav

Praha - ZbraslavČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 350 Kč
+ Vratná kauce13 350 Kč


Pronajmu útulný byt o velikosti 35 m2 s balkónem a lodžií. Byt se nachází v kvalitně postavených domech z roku 2007 o pouhých 12 bytových jednotkách v horní Zbraslavi, v rezidenční oblasti nazývané Zahradní čtvrť, v 1. poschodí z celkových dvou. Do bytu vedou bezpečnostní dveře NEXT. Bezproblémoví sousedé.

Byt je částečně zařízený (nové velké vestavěné skříně v předsíni a obývacím pokoji), koupelna vybavena sprchovým koutem, topným žebříkem a koupelnovým nábytkem. Pračka v bytě není. Kuchyňská část má vestavěnou linku se spotřebiči Electrolux (varná deska, myčka, odsavač par, elektrická trouba a vestavěná lednice, mikrovlnná trouba). Pračka není součástí vybavení bytu. Velká obytná místnost je velmi světlá po celý den díky třem velkým dřevěným francouzským oknům s žaluziemi v barvě oken, z toho dvě okna jsou zároveň vstupem na balkon a lodžii. Zastřešený balkon je vybaven protisluneční dřevěnou clonou a je na něm možné příjemné posezení. Lodžie je nekrytá.

Vytápění v pokoji je částečně podlahové. Byt je velmi teplý díky kvalitnímu provedení stavby domu a jeho izolacím, ani v zimě není třeba velkého vytápění. Vytápění je plynovým kotlem v domě.

Součástí bytu je i suchý a velmi dobře zabezpečený sklep i možnost využívání společných prostor, rovněž velmi dobře zabezpečených.

Zaveden UPC vysokorychlostní internet (optika), kabelová TV (UPC).

Byt je ideální pro vyznavače moderního bydlení v jedné z nejhezčích pražských lokalit v těsné blízkosti přírody a zároveň s rychlou dostupností do centra Prahy (Strakonická rychlosilnice, pražský okruh na D1 a D5, letiště 20 minut jízdy, autobusy do centra 10-15 min.) a rozsáhlými sportovními možnostmi v blízkosti (turistika, cyklistika - ideální nástupní místo na brdské hřebeny, cyklo/inline stezky podél Vltavy a Berounky, lesy v docházkové vzdálenosti, keltská hradiště Závist a Šance, golfové hřiště jen pár minut od domu, tenis, squash, fitness). Zbraslav je velmi žádanou lokalitou s veškerou občanskou vybaveností (supermarkety, poliklinika, městská policie, lékárny, pošta, banky, známé restaurace, cukrárny a kavárny, pizzerie, služby, atrakce - mini ZOO).

Nájemné 10.000 Kč + 3.350 Kč poplatky za správu/služby a zúčtovatelné služby (zahrnuje zálohy na elektřinu, teplo, SV, TUV, úklid spol. prostor, údržbu zeleně, venkovní úklid let./zim., odvoz odpadu, pojištění domu, společnou elektřinu, ostatní náklady na správu domu). Služby UPC v případě zájmu (vysokorychlostní internet - optika, TV, telefon), jsou hrazeny zvlášť dle rozsahu a ceníku služeb, nájemník si poptává sám.

Prohlídka je možná kdykoliv po předchozí dohodě. Neplatíte provizi (nejsem RK). Nabízím Vám korektní jednání a samozřejmostí je uzavření čitelné nájemní smlouvy. Reference od předchozích nájemníků na vyžádání. Požaduji dva nájmy dopředu a vratnou kauci ve výši měsíčního nájmu.

K DISPOZICI OD 1. 7. 2018

CENA JE PEVNÁ. NE RK. DĚKUJI.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu305106
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.