Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 100 m² bez realitkyVaršavská , Praha - Vinohrady

Varšavská , Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč
+ Vratná kauce21 000 Kč


K r á t k o d o b ý p r o n á j e m -5 - 6 měsíců.

Světlý, č á s t e č n ě vybavený byt 100 m2 ve čtvrtém poschodí v srdci Vinohrad - Náměstí Míru. 2 minuty od zastávky tramvaje, autobusů a stanice metra A. V blízkém okolí: 24/7 supermarket, kadeřnictví, bary, restaurace, vinárny a kavárny. Velká kuchyně s jídelním koutem, kuchyňská linka, chladnička, myčka nádobí, sporák se sklokeramickou deskou a elektrickou troubou, digestoř. 3 pokoje se samostatnými vchody, 1. pokoj s dvoulůžkem, 2.pokoj s jednolůžkem, 3.pokoj pracovna.. Dále obývací pokoj se sedací soupravou a jídelním stolem. Koupelna - vana, WC, bidet. úklidová komora + druhé WC, komora. Bezpečnostní a protipožárni dveře, zabezpečovací a požární systém. Telefonní a internetová přípojka, možnost O2 či Airwaynet. Záloha na služby 600,-Kč/osoba/měsíc (voda dle vodoměru, odvoz odpadu, úklid domu apod.) Plyn a elektřina - dle skutečné spotřeby, nájemce si uzavírá smlouvu s dodavatelem. Vratná jednoměsíční kauce. K okamžitému nastěhování a je volný do 31. 1. 2018 - 5 měsíců.

S h o r t t e r m r e n t o n l y - 5 - 6 month

Bright p a r t l y furnished apartment , 100 m2 on the fourth floor in the very centre of Prague - VINOHRADY. 2 minutes from bus, tram and metro station A ,Náměstí míru. 3 rooms with separate entrances. 1st room double bedded, second single bed, third room like a study one. Living room with sitting. Furnished kitchen / refrigerator, dishwasher, kitchen stove/, Bath with tub, 2x WC, air-condition, internet and telephone plugs, cable TV O2.

Quite house, your privacy is guaranteed.

Rental agreement directly with the owner (no comission). The owner asks for a month refundable deposit.

Electricity,gas and internet have to be paid directly to the suppliers. Services: billable deposit 600 CZK per person/month /water, garbage collection...etc/. Apartment immediately for rent till 31st January 2018, 5 months only.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu30708
Dispozice4+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.